spot_img
13.2 C
Târgu Jiu
vineri, mai 3, 2024
Altele
    AcasăSocial"Înscrierile timpurii", fac furori şi în 2015

    „Înscrierile timpurii”, fac furori şi în 2015

    „Iarna să îţi faci car şi vara sanie”, spune o vorbă înţeleaptă din bătrâni, iar gorjenii au învăţat deja să o pună în practică şi în privinţa concediilor. Un motiv în plus chiar pentru cei care doresc să aibă o vacanţă reuşită vine de la agenţiile de turism care au pregătite oferte atractive şi variate. Un exemplu elocvent vine de la programul „înscrieri timpurii” , ce se dovedeşte şi în acest an, un adevărat magnet pentru târgujieni.

    Cine poate rezista în general reducerilor, dat fiind că şi în turism au ultimul cuvânt. Potrivit reprezentaţilor unei cunoscute agenţii de turism din oraş, nu mai puţin de 80 de persoane au rezervat camere pe litoralul românesc, întrun număr dublu faţă de perioada similară a anului trecut. Există însă şi condiţii pentru cei interesaţi de oferta „early booking” ca să beneficieze de reduceri. Litoralul românesc se află în topul cererilor deja vis-a-vis de oferta „Înscrieri timpurii” datorită reducerilor care au atins şi 40% din preţul biletului. Deja s-au contractat camere, locuri în excursii pentru ţară şi străinătate de către un număr însemnat de persoane, iar reducerile au fost şi încă sunt substanţiale. Pe plan extern, Bulgaria, Turcia sau Grecia, reducerile au ajuns şi la 40 de procente, condiţia fiind achitarea unui avans, iar diferenţa până cu două săptămâni înainte de plecare. „Cererea s-a dublat faţă de anul trecut, iar trendul înclină clar în ceea ce priveşte litoralul românesc, spre destinaţia Mamaia care se află pe primul loc. Pentru Mamaia avem 40 de camere vândute. Cei interesaţi au venit din timp, s-au înscris şi beneficiază de reduceri de 20%. Oferta mai este valabilă, iar cei care încă nu au apucat să rezerve un bilet, mai au răgaz să o facă până la 31 martie”, a declarat Radu Ciobanu, directorul unei agenţii de turism din Târgu-Jiu.

    Ce alegem şi de ce?

    Mamaia se situează în topul solicitărilor graţie unei infrastructuri care permite un agrement mai deosebit pentru familiile cu copii, sunt hoteluri nou construite şi care au trecut la regimul „all inclusive”., crescând mult calitatea serviciilor, este explicaţia multor specialişti în turism. „Dacă este să comparăm preţurile intre un sejur plătit cu reducere şi unul achitat integral în vârf de sezon, lucrurile stau astfel: pentru Bulgaria, un sejur de 7 zile, la un hotel de patru stele, all inclusive, se ridică la aproximativ 400-450 de euro de persoană; în staţiunile de pe litoralul românesc, spre exemplu Mamaia (care este şi cea mai scumpă), un sejur tot pentru 7 zile, „all inclusive” costă 3000 de lei pentru 2 persoane”, a precizat Radu Ciobanu, director agenţie de turism Tg-Jiu. În concluzie, pentru cei care doresc ca planul de concediu să se ridice la aşteptări din toate punctele de vedere, ofertele cu reduceri, lansate încă de la finalul lui 2014, inceputul lui 2015 aduc motive suficiente de a fi analizate în detaliu. Stabilirea clară a obiectivelor fiecăruia după dorinţe şi buget cresc şi mai mult şansele unei alegeri dintre cele mai inspirate pentru un concediu de neuitat.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: