spot_img
10.1 C
Târgu Jiu
vineri, martie 1, 2024
Altele
  AcasăSocialJandarmeria Gorj și-a deschis porțile pentru copii

  Jandarmeria Gorj și-a deschis porțile pentru copii

  Vineri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj, s-a desfăşurat o activitate recreativă la care au participat aproximativ 50 de copii cu vârste până la 10 ani, care anterior au colorat o imagine de pe un pliant distribuit cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului şi au răspuns solicitării noastre de a-l transmite la Jandarmeria Gorj.

  Copiii şi însoţitorii lor (părinţi, bunici şi străbunici) au fost întâmpinaţi de către cadrele unităţii şi elevii aflaţi în stagiul de practică, care le-au dăruit steguleţe, pliante, baloane, dulciuri, diplome şi cadouri, toţi fiind apreciaţi pentru talentul lor la colorat. Totodată accesul în unitate a fost realizat pe baza legitimaţiei ,,Jandarm pentru o zi” primită de toţi copiii participanţi.

  Au fost organizate ateliere de prezentare a tehnicii de intervenţie şi auto iar copiii au interacţionat cu câinii de serviciu şi au vizionat un film de prezentare al Jandarmeriei Gorj.

  Întrucât nu s-a putut întocmi un clasament al celor mai bune desene realizate datorită talentului extraordinar al copiilor la colorat, jandarmii gorjeni i-au premiat pe toţi cu ,,Diploma de copil minunat”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: