spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesLegea care îi poate scoate pe angajații CEO mai devreme la pensie...

  Legea care îi poate scoate pe angajații CEO mai devreme la pensie mai are nevoie de două avize

  Legea PLX 618, aflată în momentul de față în analiză la Camera Deputaților, mai are nevoie de două avize pentru a intra la dezbaterile din plen. Potrivit lui Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului „Energia” din cadrul Sucursalei Electrocentrale de la Rovinari, sindicatele sunt informate în permanență în legătură cu parcursul în Legislativ al proiectului de lege care îi va viza și pe salariații Complexului Energetic Oltenia.

  Astfel, Legea PLX 618 mai are nevoie în momentul de față de avizele de la comisiile de  Buget Finanțe și de  Muncă. Manu Tomescu a declarat că sunt speranțe ca avizele să fie primite în zilele următoare și proiectul de lege să ajungă la dezbaterile din plen și la vot până în vacanța de iarnă a parlamentarilor.

  „Mai sunt necesare avizele de la Comisia de Buget și de la Comisia de Muncă și apoi se ajunge la vot. Noi sperăm să se intre la discuțiile în plen până la finalul anului. Se poate acest lucru și legea să fie promulgată și să intre în vigoare cât mai repede. Toată lumea, cel puțin acum, este de acord să voteze legea aceasta, care rezolvă și problema contribuțiilor și încadrează clar perioada 2001 – 2021 în condiții speciale de muncă. Nu cred că vor mai fi nelămuriri și se va aplica pentru toată lumea în drept.”, a declarat Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia din cadrul Sucursalei Electrocentrale de la Rovinari, din Complexul Energetic Oltenia.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!