spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăEconomicLiviu Andrei recomandă Guvernului aplecarea spre hidrocentrale și CEO

  Liviu Andrei recomandă Guvernului aplecarea spre hidrocentrale și CEO

  Fostul prefect de Gorj Liviu Andrei, vicepreședinte al organizației PSD Târgu Jiu, susține că românii vor avea zile grele dacă Guvernul nu găsește soluții pentru producerea energiei proprii. Politicianul afirmă că CE Oltenia și microhidrocentralele de pe râul Jiu ar trebui să fie pe primul plan pentru actuala guvernare.

  „Cred că cea mai importantă misiune a Guvernului este să se coboare spre ce am avut înainte, acele microcentrale. Avem un diamant de care trebuie să ținem cont. Aceste microhidrocentrale și termocentrale trebuie ajutate. Dacă nu ne aplecăm către popor, situația va fi complicată. 70% din populația țării este vulnerabilă, 80-90% din pensionari sunt ultra-vulnerabili”, susține Liviu Andrei.

  În privința situației la nivel de județ, social-democratul susține că trebuie renegociat Planul Național de Redresare și Reziliență. „Vital pentru zona noastră e CE Oltenia. S-a negociat un PNRR vulnerabil. Noi trebuie să producem și să facem ce trebuie. Un mare procent din producția zilnică este dată de CE Oltenia. Noi, Gorjul, avem „mine de aur”, trebuie doar să le exploatăm. Trebuie să uităm de chestiuni cum că trebuie să vindem ca să îi facem pe unii bogați. Mâine, dacă venim cu documentul, firmele respective, care nu și-au îndeplinit atribuțiile din contract, pleacă, dar cu conturile pline”, a mai declarat Liviu Andrei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: