spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăSocialLocuințe sociale dotate inclusiv cu electrocasnice, veselă și lenjerie

  Locuințe sociale dotate inclusiv cu electrocasnice, veselă și lenjerie

  Persoanele nevoiașe din Motru care vor beneficia de o locuință socială nu vor mai trebui să facă achiziții când se vor muta în casă nouă. Se are în vedere achiziția dotărilor necesare pentru blocul de locuințe sociale, în cadrul unui proiect cu finanțare nerambursabilă europeană.

  Domeniul principal de achiziție este mobilierul de uz casnic. Achiziția va fi realizată în cursul lunii viitoare. Bugetul este de 335.350 de lei.

  „Achiziție structurată pe 6 loturi după cum urmează: – Lot 1 – Mobilier urban; – Lot 2 – Mobilier casnic; – Lot 3 – Lenjerii; – Lot 4 – Aparate electrocasnice; – Lot 5 – Veselă; – Lot 6 – Stingătoare de incendiu;…MAȘINĂ DE GĂTIT – 30 buc; FRIPTEOZĂ ELECTRICĂ – 30 buc; HOTĂ INOX – 30 buc; CUPTOR CU MICROUNDE – 30 buc; FRIGIDER – 30 buc; MAȘINĂ DE SPĂLAT – 30 buc; TELEVIZOR – 30 buc.”, conform Primăriei Motru.

  Blocul de locuințe sociale din Motru are 30 de apartamente, dintre care 10 garsoniere și 20 de apartamente cu două camere. Acesta se află pe Calea Tismanei și va beneficia de un loc de joacă și mobilier urban, precum și de supraveghere video.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: