spot_img
Altele
  AcasăSocial"Mărul de aur", în Gorj

  „Mărul de aur”, în Gorj

  Judeţul Gorj va fi premiat în cadrul Galei Turismului Românesc, cu atât mai mult cu cât „Mărul de aur”, va ajunge la Târgu-Jiu. Premiul obţinut la categoria „Cea mai bună locaţie pentru turism” va fi înmânat astăzi, preşedintelui Ion Călinoiu, care va fi prezent în cadrul evenimentului organizat la Bucureşti.

  Eforturile depuse de autorităţile judeţene în vederea relansării turismului încep să prindă contur. Astfel, în acest an premiul „Mărul de aur”, va ajunge la Târgu-Jiu, frumuseţea pitorească şi culturală făcând ca judeţul Gorj să se numere alături alte patru locaţii din ţară, ca fiind cele mai apreciate, cu atât mai mult cu cât trofeul poate ajuta la atragerea turiştilor. „Am primit acum câteva zile această veste, îmbucărătoare pentru noi pentru că este un trofeu foarte important care va intra în cv-ul oraşului Târgu-Jiu şi al judeţului Gorj. Orice turist din orice colţ al lumii, în momentul în care va vedea că în dreptul oraşului Târgu-Jiu există un asemenea trofeu are încredere şi vine cu încredere în vizită la Târgu-Jiu pentru că acest trofeu ne recomandă către toţi, ca un oraş turistic, ca un judeţ turistic”, a declarat primarul municipiului, Florin Cârciumaru.

  Cea mai bună locație pentru Turism: Anna Events

  Tot ca o răsplată adusă acţiunilor întreprinse este şi faptul că Gorjul va fi premiat în cadrul Galei Turismului Românesc. Astăzi, preşedintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, se va afla la București, unde a fost invitat să reprezinte județul Gorj la decernarea premiilor celei de-a IV-a ediții a Galei Turismului Românesc. „La Gala Turismului şi judeţul Gorj, aşa cum s-a prezentat în competiţia de a aduce aici acasă la Brâncuşi, „Mărul de Aur”, inima acestei acţiuni fiind de fapt tot o asociaţie nonguvernamentală, Asociaţia de turism în Gorj, cu Laura Dragu în frunte, unde a adus autorităţile la aceeaşi masă, pe cele locale şi pe cele centrale şi bineînţeles pe cei ce ne-au sprijinit să aducem „Mărul de Aur”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean gorj, Ion Călinoiu.

  Gala Turismului Românesc premiază cele mai reprezentative locații și servicii de turism de pe teritoriul României precum și instituțiile care au susținut și promovat turismul atât la nivel național cât și internațional, prin metode clasice dar și prin strategii de promovare noi ce s-au bucurat de rezultate notabile, județul Gorj fiind premiat în acest sens. Județul Gorj va primi premiul pentru „Cea mai bună locație pentru Turism: Anna Events”. Festivitatea va include și momente artistice, unul dintre acestea fiind susținut de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. Preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, a mai declarat că prioritar pentru 2014 este proiectul în cadrul căruia să se ajungă la creşterea calităţii serviciilor în Staţiunea Montană Rânca. Staţiunea Săcelu se află în atenţia autorităţilor, însă aici rolul principal în atragerea turiştilor îl are Complexul Oltenia, ca principal investitor.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: