spot_img
15.8 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăSocialMega-paranghelia din instituțiile Gorjului, amânată din cauza zilelor de doliu național

  Mega-paranghelia din instituțiile Gorjului, amânată din cauza zilelor de doliu național

  Trecerea în eternitate a Regelui Mihai dă peste cap planurile mai multor șefi de instituții din județul Gorj. Aceștia programaseră, la finele acestei săptămâni, un mega-chef de sfârșit de an, numai că Guvernul a declarat trei zile de doliu național. Pentru a evita eventualele critici venite din partea cetățenilor, cum că petrec cu șampanie și lăutari în timp ce țara este în doliu, aceștia au amânat distracția pentru săptămâna viitoare.

  Sălile de evenimente din Târgu Jiu sunt ocupate în proporție de 100% în aceste zile, ca urmare a petrecerilor organizate de diferite firme și instituții pentru angajații și colaboratorii care se pregătesc să mai încheie un an de activitate. La fel se întâmplă și cu complexul din zona Insuliței al unui important afacerist local, numai că, din păcate, distracția a fost reprogramată. O mega-petrecere trebuia să aibă loc acolo vineri, 14 decembrie, când șefii din Consiliul Județean, cei din Prefectură, dar și directorii mai multor instituții deconcentrate și-au invitat subalternii la o cupă de șampanie și bucate alese. Din păcate pentru ei, distracția pica fix într-o zi de doliu național, iar asta nu ar fi dat bine deloc pentru opinia publică.

  „Din respect pentru Rege”

  În aceste condiții, cheful a fost reprogramat, după cum recunoaște Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj, unul dintre șefii care își invitase deja colegii și colaboratorii la petrecerea de pe Insuliță. „Da, într-adevăr, am avut programat inițial să organizăm cheful de sfârșit de an împreună cu alte instituții, vineri, pe data de 15 decembrie, însă, fiind declarate trei zile de doliu național, 14, 15 și 16 decembrie, din respect pentru Rege și pentru această situație, considerăm normal și am luat hotărârea să organizăm săptămâna viitoare cheful de sfârșit de an”, a declarat Romeo Chiriac.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: