spot_img
22.5 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăSocialModificări la programul Laboratorului de Analize Medicale din cadru SJU Târgu Jiu

  Modificări la programul Laboratorului de Analize Medicale din cadru SJU Târgu Jiu

  Programul Laboratorului de Analize Medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, acolo unde se efectuează, la cerere și contra cost teste RT-PCR pentru diagnosticarea infecției cu SARS-CoV-2, va avea un alt program începând de astăzi, 01.04.2022.
  Persoanele care vor avea nevoie să facă un test RT-PCR, se vor putea adresa laboratorului, zilnic, în intervalul orar 08:00 – 10:00, când se face recoltarea pentru testare.

  „Menționăm că laboratorul din str. A.I. Cuza, nr.l (Spitalul de la Pasarelă) este deschis chiar și în zilele de weekend.

  Programarea pentru testarea moleculară RT-PCR pentru infecția cu COVID-19 se face telefonic, la numărul de mobil 0744779588.
  Eliberarea rezultatelor testului molecular pentru infecția cu COVID-19 se va efectua în aceeași zi.

  Persoanele care se testează pot ridica personal rezultatul testului de la Laborator sau pot solicita transmiterea acestuia pe o adresă validă de email.
  Rezultatul testului este tradus în limba engleză.
  Tariful testului RT-PCR SARS-CoV 2 (diagnostic molecular) este de 300 lei/persoană și se achită la Centrul de recoltare al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu din str. A.l. Cuza, (Spitalul de la Pasarelă). Programarea în vederea testării se va face în limita resurselor disponibile”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, Mihaela Țicleanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: