spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăSocialMotorină pentru încălzirea Centrului de asistență de la Suseni

  Motorină pentru încălzirea Centrului de asistență de la Suseni

  Fără locuri disponibile la centrele de bătrâni din Dobriţa şi SuseniCentrul îngrijire și asistență de la Suseni are nevoie de combustibil pentru încălzirea de iarnă. Este nevoie de achiziția de motorină euro 5, pentru încălzit în regim de scutire de la plata accizelor. Combustibilul va fi cumpărat la finalul lunii august, începutul lunii septembrie de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

  Bugetul este de 232.000 de lei.

  „Achiziție motorină euro 5 pentru încălzit în regim de scutire de la plata accizelor într-o singură etapă, online, prin publicarea unui anunț de participare simplificat, care se va finaliza prin încheierea unui contract și cu valabilitate de 4 luni, în vederea furnizării motorinei euro 5 pentru încălzit în regim de scutire de la plata accizelor, în limita bugetului aprobat, conform necesităților efective.

  DURATA CONTRACT: 4 luni, cu posibilitatea de prelungire pentru perioada 01.01.2023-30.04.2023. Prelungirea contractului pentru perioada 01.01.2023-30.04.2023, este condiționată de existența resurselor financiare alocate cu această destinație conform art. 165 din Hotărârea 395/2016 actualizată.

  Livrarea se face în baza comenzii transmisă de beneficiar, care va fi onorată în maxim 5(cinci) zile de la înaintare astfel: Livrarea carburanților lichizi-motorină neaccizabilă se va face la adresa: Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni, comuna Runcu, sat Suseni, Str. Nucilor nr.1, județul Gorj. Furnizorul își asumă întreaga responsabilitate pentru calitatea produselor ofertate.”, conform Direcției Generale de Aistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: