spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesNoi ajutoare ajung la Gorj

  Noi ajutoare ajung la Gorj

  Peste 20 de mii de pachete cu alimente sunt aștepte la Gorj. Ajutoarele vor fi distribuite persoanelor defavorizate prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

  „În perioada 23-28 noiembrie 2022, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va livra către 70 de unități administrativ-teritoriale din județul Gorj 20.989 pachete cu ajutoare alimentare aferente tranșei a V-a din proiectul ”Acordarea de pachete cu ajutoare alimentare” finanțat în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020 din Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane.
  Ulterior, dacă după epuizarea distribuirii către categoriile de mai sus, există stocuri de alimente nedistribuite, primăriile le vor acorda persoanelor/familiilor aflate temporar în situaţii critice de viaţă (victime ale calamităţilor, persoane cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale în regim rezidenţial, publice sau private, persoane aflate în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate)”, a transmis Prefectura Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!