spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesNu mai are JUMĂTATE DIN FAȚĂ! Își va căuta dreptatea la CEDO

  Nu mai are JUMĂTATE DIN FAȚĂ! Își va căuta dreptatea la CEDO

  Un localnic din satul Ceauru al comunei Bălești trăiește de aproape două decenii o adevărată dramă: nu mai are jumătate din față. Omului îi lipsesc dinții și bolta palatină/cerul gurii. Spune, cu multă amărăciune, că nici nu îndrăznește să se uite în oglindă. Aristică Lălău din Ceauru a fost lăutar și susține că vinovat de felul în care arată acum este nimeni altul decât medicul chirurg Mihai Stăniloiu. În replică, doctorul spune că nu are nicio vină, a făcut tot ce a putut pentru a îi salva viața gorjenaului, dar acesta suferă de o boală gravă și puțin cunsocută, care îi mănâncă fața.

  aristica-lalau2aristita-lalau

  Fostul cântăreț de muzică populară Aristică Lalău a fost supus la peste 40 de intervenții chirgicale în încercarea de a i se reface fața. Nu s-a putut face nimic. A suferit enorm de-a lungul anilor și spune că totul a pornit de la o durere de măsea. A mers, era 1997, ca să își trateze/extragă măseaua, la medicul Mihai Stăniloiu și spune că după intervenție, viața sa s-a schimbat dramatic. Dintr-un bărbat normal și chipeș, a ajuns să arate ca un monstru! „Să îl ierte Dumnezeu, eu nu îl iert că mi-a distrus viața, lumea mă privește cu dispreț, dintr-un bărbat normal… Am ajuns o legumă. O legumă medicală. Sufăr și am suferit, nici nu vă închipuiți. L-am dat în judecată pe medicul Stăniloiu, dar în România am pierdut tot. Acum vreau să mă adresez la CEDO, poate acolo voi avea câștig de cauză. Trebuie să obțin condamnarea lui la CEDO. M-a nenorocit pe viață. (…) Tot necazul mi se trage de la o infecție la măsea. Abcesul ar fi dus la operații în șir și așa am rămas fără cerul gurii. Nu mai am nas, nici dinți. A încercat să îmi reconstruiască fața, mi-a luat piele de pe corp ca să mă refacă. (…) Groaznică a fost aceea perioadă, dureri incredibile. Calvar! Acum am 56 de ani. Atunci aveam 37 de ani. Nu mai am din falca superioară. Și mă înec. Mă înec cu apă, mă înec cu mâncare. Mi-a franjurat buza superioară. El mi-a recunoscut că a greșit”, a spus Lalău.

  Medicul spune că este nevinovat

  Medicul Mihai Stăniloiu, de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, a declarat pentru Știrile Antena 1 că este nevinovat. „Are o boală gravă, un fel de cancer, pe care nimeni nu i-a descoperit-o. Boala asta – o necroză la nivelul oasului – a distrus buza, o parte din nas, până sus de tot. Este o boală cu sfârșit letal, ce au spus medicii legiști-melanom malign al feței. Asta este evoluția bolii, nu eu l-am mutilat”, a spus medicul Stăniloiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!