spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăEducatieO școală din Gorj participă la competiția națională a proiectului pentru prevenirea...

  O școală din Gorj participă la competiția națională a proiectului pentru prevenirea bullying-ului

  Concursul ,,Prevenirea violenței psihologice(bullying)” organizat în rândul elevilor de gimnaziu, de la nivelul a patru unități de învățământ preuniversitar, și-a desemnat câștigătorii. Școala Gimnazială ,,Constantin Săvoiu”, din municipiul Târgu-Jiu a fost desemnată câștigătoare, urmând ca materialele elaborate de elevii acestei instituții de învățământ să fie înscrise și să participe la etapa națională, al cărei câștigător va fi desemnat la data de 25 martie 2022, cu ocazia Zilei Poliției Române.
  Competiția este parte a Proiectul pentru reducerea violenței fizice și psihologice în unitățile de învățământ preuniversitar, elaborat de Direcția Siguranța Școlară, din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române, care se derulează la nivel național, pe parcursul semestrului al II-lea al anului de învățământ 2021-2022.
  Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj, a inclus în acest proiect clasele de gimnaziu din cadrul Liceului cu Program Sportiv Târgu-Jiu, Școlii Gimnaziale ,,Constantin Săvoiu” Târgu-Jiu, Școlii Gimnaziale Nr. 1 Motru și Școlii Gimnaziale Bălești.
  “Elevii și-au pus imaginația și creativitatea la încercare, concurând pentru a transmite, printr-un afiș și un clip video, cel mai potrivit mesaj de prevenire a violenței psihologice în școli. Instituțiile partenere din cadrul proiectului au desemnat ca fiind câștigătoare, Școala Gimnazială ,,Constantin Săvoiu”, din municipiul Târgu-Jiu, urmând ca materialele elaborate de elevii acestei instituții de învățământ să fie înscrise și să participe la etapa națională, al cărei câștigător va fi desemnat la data de 25 martie 2022, cu ocazia Zilei Poliției Române. Până la sfârșitul anului școlar 2021-2022, polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară vor continua să desfășoare activități informativ-preventive în unitățile de învățământ preuniversitar, având drept obiectiv prevenirea și combaterea oricăror forme de violență fizică sau psihologică”, au transmis organizatorii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: