spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăSocialParteneriat încheiat cu Centrul de Excelență Prahova

  Parteneriat încheiat cu Centrul de Excelență Prahova

  Eugen Nodea, directorul Centrului de Excelență Târgu Jiu, și Dana Constantinescu, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, au efectuat, marți, 27 aprilie, o vizită la Centrul de Excelență Prahova, care funcționează din anul 2014.

  „A fost o vizită extrem de benefică pentru noi, deoarece sunt multe lucruri pe care trebuie le aplicăm și noi, la nivelul Centrului de Excelență din județul Gorj, care este la început de drum. Am avut parte de o primire extraordinară. Am fost primiți de către primarul municipiului Ploiești și de către conducerea Centrului de Excelență Prahova și ni s-a oferit sprijinul necesar, pentru a putea începe pregătirea elevilor de excepție din județul Gorj din toamna acestui an și să ne apropiem, încet-încet, de centrele de excelență din țară, care funcționează de mai mulți ani. Încă nu s-au stabilit disciplinele care vor funcționa în cadrul Centrului de Excelență din Gorj. Lucrul acesta se va întâmpla cel mai probabil în luna august“, a precizat Eugen Nodea, care este profesor de Informatică la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“.

  Parteneriat cu Centrul de Excelență din Ploiești

  În urma întâlnirii de astăzi s-a stabilit încheierea unui parteneriat între cele două centre de excelență. „Am încheiat un parteneriat cu Centrul de Excelență Prahova, pentru că ne va ajuta mult în activitatea noastră viitoare. De asemenea, în perioada următoare va avea loc o nouă întâlnire și vom stabili noi detalii ale colaborării noastre. Centrul Județean de Excelență Gorj este un proiect al Inspectoratului Școlar Județean Gorj“, a mai precizat Eugen Nodea.

  La întâlnire a participat și Iulian Popescu, consilier de stat la Cancelaria prim ministru Florin Cîțu.

  „Scopul de a ne însuși bune practici în desfășurarea activității și organizării noului centru de excelență din Gorj. La întâlnire a participat și Iulian Popescu, consilier de stat la Cancelaria primului ministru Florin Cîțu.

  Discuția a fost extrem de necesară și productivă, stabilind totodată și o nouă întâlnire. Centrul de Excelență Gorj a fost înființat pe data de 19 aprilie 2021 și pe moment are sediul la ISJ Gorj“, a transmis Dana Constantinescu, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: