spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesPetrecere caritabilă de Halloween organizată de două licee din Târgu Jiu

  Petrecere caritabilă de Halloween organizată de două licee din Târgu Jiu

  Colegiul Național „Spiru Haret“ și Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ au organizat o petrecere în scop caritabil de Halloween.
  „Colegiul Național “Spiru Haret” și “Colegiul Național “Tudor Vladimirescu” au desfășurat activitatea “Halloween Movie Night”, activitate ce face parte din campania umanitară «Împreună pentru Andrei», din cadrul proiectului «Bucuria de a dărui».
  În urma campaniei a fost strânsă întreaga sumă necesară pentru operația lui Andrei.
  Mulțumim tuturor colaboratorilor, cadrelor didactice și elevilor voluntari implicați în campanie“, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Colegiului Național „Spiru Haret“.

  Andrei suferă de tetrapareză spastică. El urmează să fie supus unei intervenții în străinătate. „El nu poate merge în picioare, nu are stabilitate prea bună, nu se ridică nici în fund. De la 1 an, de când am aflat că el are probleme cu mersul, am fost la recuperare cu el cât de des am putut, chiar și din trei în trei săptămâni, la Băile 1 Mai, la Nicolae Robănescu, la Techirghiol. Înainte să începem recuperările, el nu mergea nici în patrupedie, nu stătea în fund, nu avea echilibru și nici forță în picioare. După atâtea terapii, a început să meargă în patrupedie, stă în fund, dar stabilitatea nu este prea bună. Acum, de curând, ni s-a spus că trebuie să îi facem operație de miofasciotonomie, adică operația cu laser. Aceasta constă în secționarea mușchilor spastici, ca sa le dea voie mușchilor sănătoși să lucreze. Din cauza spasticitatii severe pe care o are, el nu poate merge. Această operație îl poate ajuta să facă și el primii pași singur, fără ajutorul meu. Bineinteles, după această operație va urma recuperare foarte intensă pentru a-și da drumul la mers.Operația se va face în Barcelona. Operația de miofasciotonomie costă aproximativ 5.000 de euro, la care adăugăm drumul, cazarea, și vom fi nevoiți să îi facem orteze și ghete ortopedice, care costă câte 1000 de euro fiecare. În total, am avea nevoie de 10.000 de euro, pe care nu îi avem“, a transmis mama copilului pe pagina de Facebook „Împreună pentru Andrei“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!