spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăSocialPregătiri de Paște în centrele DGASPC Gorj

  Pregătiri de Paște în centrele DGASPC Gorj

  DGASPC GorjPregătirile pentru sărbătorile pascale sunt în linie dreaptă în toate serviciile sociale subordonate Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. 

  Pentru a întâmpina cum se cuvine sfintele sărbători, Săptămâna Mare este dedicată activităților tematice, cum ar fi vopsirea ouălelor, confecționarea de felicitări și diverse ornamente realizate din materiale reciclabile, utilizate ulterior pentru decorarea locațiilor. Toate aceste activități sunt menite să stimuleze creativitatea beneficiarilor și să îi determine pe aceștia să intre cu sufletul deschis în spiritul sărbătorilor pascale. Mai mult decât atât, în această perioadă, beneficiarii au posibilitatea de a vizita lăcașe de cult, de a participa la slujbe religioase și de a respecta obiceiurile creștine.

  Masă tradițională, în centrele de asistență socială

  “Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj s-a preocupat şi în acest an să asigure un meniu special beneficiarilor serviciilor sociale. Copiii și persoanele adulte care se află în centrele subordonate DGASPC Gorj vor servi preparate tradiţionale, specifice sărbătorii pascale, respectiv: ouă roșii, salată boeuf, sarmale, piftii, drob de miel, friptură de miel, cozonac și prăjituri de casă.
  La ora actuală, în serviciile sociale rezidențiale pentru copii și adulți se află aproximativ 530 de beneficiari, 170 dintre ei fiind copii. La solicitările familiilor, o parte dintre copii vor petrece sărbătorile în sânul familiei, alături de cei dragi.
  Ne dorim ca toți beneficiarii noștri să simtă din plin spiritul sărbătorilor și să se bucure de zile liniștite și frumoase, într-o atmosferă caldă și primitoare”, a trasmis directorul DGASPC Gorj, Laurențiu Claudiu Diaconescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!