spot_img
10.2 C
Târgu Jiu
vineri, martie 1, 2024
Altele
  AcasăSocialProiecte pentru liceele cu rezultate slabe la Bacalaureat

  Proiecte pentru liceele cu rezultate slabe la Bacalaureat

  georgetaZeci de proiecte au fost depuse de liceele din Gorj pentru a atrage fondurile care sunt puse la dispoziție de către Ministerul Educației, dintr-un împrumut oferit de Banca Mondială. Banii se adresează în special dezvoltării unităților care au înregistrat, spre exemplu, o rată mică de promovare a examenului de Bacalaureat. „În ședința Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Gorj s-a prezentat 20 de proiecte ROSE, care au ca obiectiv creșterea promovabilității la examenul de bacalaureat și reducerea abandonului școlar. În prima etapă, din cele cinci proiecte înscrise de licee din județul Gorj, toate au fost aprobate. Cele 209 de proiecte urmează să fie depuse până pe data de 20 de august, în etapa a doua”, a precizat Georgeta Popescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

  Va urma și runda a treia

  Georgeta Popescu a precizat că alte trei licee se pregătesc să depună proiecte pentru cea de-a treia rundă: „Urmează a treia etapă, iar trei licee se pregătesc să depună proiecte de dezvoltare a resursei personale, dar și materiale a unităților de învățământ. Aceste proiecte au fost prezentate”, a mai precizat Georgeta Popescu.

  Finanțările pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 100.000 de euro, iar perioada de derulare se întinde pe patru ani.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: