spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăSocialPromisiuni pentru mutarea și extinderea padocului din Târgu Jiu!

  Promisiuni pentru mutarea și extinderea padocului din Târgu Jiu!

  Padocul din zona de sud a municipiului Târgu Jiu va fi, în sfârșit, mutat și extins. Asta promit edilii pentru anul 2018, când vor să aloce fonduri de la buget pentru această activitate. Viceprimarul Aurel Popescu dă asigurări că întreaga zonă CET va căpăta o noua imagine, iar construirea noului sediu al Registrului Auto Român Gorj va contribui din plin.

  Sunt șanse mari ca în 2018 să vedem mai puțini câini fără stăpân pe străzile Târgu Jiului. Municipalitatea și-a propus să extindă capacitatea padocului și, mai ales, să îl mute definitiv din partea de sud a orașului. În acest fel, cei care au drum în cea mai aglomerată zonă comercială din Târgu Jiu vor scăpa de disconfortul creat de patrupedele din padoc. Viceprimarul Aurel Popescu spune că noul amplasament va fi în zona Bârsești, departe de locuințele târgujienilor. „Se discută foarte mult despre mutarea padocului. Am căutat și am și găsit o locație unde vom reloca padocul pentru câini. Cu siguranță, pentru anul 2018, vom prinde în buget bani pentru această relocare. Acolo nu mai poate fi vorba despre nicio problemă vis a vis de vecinătăți și disconfort, pentru că este o zonă puțin mai depărtată de zonele rezidențiale, lucru care ne va permite să dezvoltăm padocul la dimensiunea pe care voiam să o aibă și aici”, a declarat Aurel Popescu.

  „Zona CET va deveni foarte atractivă”

  Investiția primăriei, completată de mutarea sediului RAR lângă fostul CET, ar putea contribui și la fluidizarea traficului din oraș. Edilii dau asigurări că întreaga zonă va căpăta o nouă față în câțiva ani. „Zona respectivă se dezvoltă foarte mult, RAR chiar ne-a anunțat că are deja buget pentru viitorul sediu, pentru că se lucrează în mai multe județe din țară și sunt sedii standard pe care le au. Sunt binevenite aceste investiții, pentru că în acest fel se decongestionează puțin și traficul din zonele destul de aglomerate, cum ar fi Calea București. Prin relocarea RAR, în zona aceea se va fluidiza traficul destul de serios și acest lucru nu poate decât să aducă un beneficiu în plus traficului auto din municipiu. Zona CET va deveni în câțiva ani foarte atractivă, o zonă cu multe activități pe acea platformă și cu siguranță va avea o cu totul altă înfățișare în anii care urmează”, a mai adăugat vicele Aurel Popescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: