spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăSocialRechizite pentru 180 de copii din Târgu Jiu

  Rechizite pentru 180 de copii din Târgu Jiu

  Elevii din Târgu Jiu ce provin din familii cu un buget lunar redus au primit și anul acesta rechizite școlare. Peste 180 de ghiozdane au fost împărțite, pe diverse categorii de vârstă, pentru ca școlarii să pășească în nou an cu dreptul.

  Și anul acesta prin Direcția de Protecție Socială Târgu Jiu autoritățile au împărțit ghiozdane copiilor, beneficiari de sprijin social. “Am oferit cu tot dragul 181 de ghiozdane copiilor din Municipiul Târgu Jiu care au nevoie de un ghiozdănel la începutul anului școlar și pe care nu întotdeauna părinții și-l permit. Vorbim de o valoare de 32 de mii de lei. Toți cei care nu au luat ghiozdanele pot să meargă la sediu Protecției Sociale unde li se va înmâna ghiozdănelul cu toate rechizitele în el”, a declarat Marcel Romanescu.

  Părinții recunosc că neajunsurile sunt mari, mai ales în vremurile actuale. Toate sunt scumpe și banii abia ajung. “Este un ajutor pentru noi. Copiii se bucură, ca în fiecare an. Este importat pentru ei să aibă tot ce le trebuie la început de an școlar”, a transmis un părinte.

  “Este greu, suntem o familie numeroasă și acest sprijin contează pentru noi. Acum, când avem rechizite, putem regândi cheltuielile și vom cumpăra și hăinuțe”, a declarant o mămică a trei copii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: