spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăSocialRecital extraordinar de pian și vioară! Evenimentul are loc la Teatrul „Elvira...

  Recital extraordinar de pian și vioară! Evenimentul are loc la Teatrul „Elvira Godeanu”

  2017-berculescu-aprilieGorjenii care iubesc muzica clasică se pot bucura de un eveniment inedit duminică, 23 aprilie, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” Târgu Jiu. Pe scena instituției se vor afla doi mari artiști, pianistul Florin Berculescu și violonistul Ionuț Voinea.

  Ionuț Voinea ajunge la Târgu-Jiu datorită unei colaborări cu pianistul Florin Berculescu. Violonistul este cunoscut atât în țara noastră, dar și în străinătate. „Este o personalitate marcantă a scenelor, nu doar a celor din România, ci și a celor din Suedia, Finlanda, Franța, dar și Statele Unite. În același timp este stabilit în Tunisia, are o bogată activitate acolo și a înființat o serie de formații camerale prin care își desfășoară o parte din activitatea domniei sale”, a precizat pianistul Florin Berculescu.

  Recitalul cuprinde trei sonate, una ce aparține lui Ludwig van Beethoven; a doua a lui George Enescu, sonata scrisă în perioada studenției și neterminată, dar și o sonată de Johannes Brahms. Prețul unui bilet este de 15 lei, iar pensionarii și studenții vor plăti doar 10 lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!