spot_img
21.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăSocialSe spune “DA” la foc automat în Târgu Jiu. Vezi câte cupluri...

  Se spune “DA” la foc automat în Târgu Jiu. Vezi câte cupluri și-au unit destinele de când s-au ridicat restricțiile!

  A crescut numărul căsătoriilor. Dacă în alți ani media în lunile de vară era de 30-40 de cupluri, anul acesta cifrele au explodat. După un an de pademie zeci de tineri se grăbesc să spună „DA”, speriați de posibile noi restricții.
  În anul 2020 în Târgu Jiu au fost oficiate doar 110 căsătorii, din care 77 în primele șase luni. Acum, până în luna iulie au fost înregistrate deja 163 de căsătorii. “Ne bucurăm să dăm și vești bune. În această perioada s-au relaxat problemele legate de partea de covid, de carantinare și vedem, față de anul trecut, o creștere în ceea ce privește numărul căsătoriilor oficiate în Municipiul Târgu Jiu. Dacă anul trecut ne situam pe undeva, pe întreg anul, la 110 căsătorii, pot spune că până în momentul de față, pe primele șase luni, deja avem 163 de cupluri care și-au unit destinele. Și se depun solicitări aproape zilnic”, a transmis Dan Laurențiu, directorul Serviciului de Evidență a Populației Târgu Jiu.
  Vestea bucură pe lângă însurățeii care pot să-și unească destinele și pe proprietarii de restaurante. În weekend localurile sunt pline de petrecăreți. Locurile libere s-au epuizat rapid semn că tinerii așteptau ridicarea restricțiilor.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: