spot_img
3.5 C
Târgu Jiu
luni, decembrie 11, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesÎn solariile din Mușetești s-au copt roșiile! Le puteți comanda și on-line

  În solariile din Mușetești s-au copt roșiile! Le puteți comanda și on-line

  În solariile din Mușetești s-au copt roșiile! Le puteți comanda și on-lineAlin și Ana Maria Toma, din Mușetești, sunt doi tineri care au dezvoltat o frumoasă afacere aici: au pus la punct 1.600 metri pătraţi de solarii în care cultivă legume de cea mai înaltă calitate. Muncesc de dimineața până seara, dar nu regretă că au ales această activitate. Pe cei doi și legumele lor îi puteți găsi în piață, la Târgu-Jiu, dar și pe rețeaua de socializare, căci primesc și comenzi on-line. În solariile lor de la Mușetești, roșiile s-au copt din nou! Le puteți consuma dacă luați legătura cu ei sau dacă mergeți în Piața mare, la standul pe care îl au acolo.

  În solariile din Mușetești s-au copt roșiile! Le puteți comanda și on-lineSoții Toma muncesc în solariile pe care le au la Mușetești și duc la Piața Mare producția de legume și verdețuri. Toată vara, cetățenii din Târgu-Jiu au putut cumpăra legumele familiei Toma, fiind foarte mulțumiți de calitatea lor. Acum, în pragul iernii, în solariile familiei Toma s-au copt roșiile, astfel că în curând vor veni cu ele la piață. „Sunt un soi de roșii inimă de bou „cuore di boue” și sunt extraordinare ca gust, formă și structură. Se coc acum pentru că au fost puse ciclul doi special pemtru această perioadă. Este foarte greu anul acesta deoarece vremea nu ne-a ajutat deloc fiind foarte frig, reușim să le coacem cu ajutorul a două sobe pe rumeguș. Nu este cine știe ce, dar le ajută. Coacerea este foarte lentă. Eu merg pe calitatea legumelor pe care le scot pe masa din piață. Am întâlnit și oameni bogați care ne tratează urât, nu știu să cumpere mâncare sănătoasă”, a spus Alin Toma.

  Promovare on-line. Calitatea primează

  În solariile din Mușetești s-au copt roșiile! Le puteți comanda și on-linePe piață, Alin Toma aduce castraveţi, roșii din diverse soiuri, fasole verde, ardei gras, ardei capia, ardei iute-depinde ce are în solarii în fiecare anotimp. Toate sunt proaspăt culese din solariile sale din Mușetești. În primăvară a vândut ceapă verde, salată și spanac. „Muncim noi cei din familia Toma: soția mea, părinții mei, alte rude. Mergem pe calitate, pe gustul de altădată al legumelor, folosim îngrășământ de animale, evităm produsele care ar putea altera legumele. Nu spun niciodată că am legume BIO, căci eu știu ce înseamnă BIO și nu are multă lume posibilitatea să cultive așa ceva. Am început acum trei ani și ceva cu trei solarii, investiția este din banii noștri, bani munciți de noi. Apoi am mai făcut solarii și avem acum cinci. Investiția a fost de un miliard de lei vechi, iar banii din profit îi investim tot în agricultură. Considerăm că acesta este viitorul, nu doar al nostru, ci al multor tineri din mediul rural al României. (…)”, a declarat legumicultorul Toma din Mușetești. Acesta s-a gândit să își promoveze legumele și cu ajutorul rețelei de socializare Facebook, așa că a creat o pagină numită „Solarii Mușetești”. Pe această pagină își ține la curent cumpărătorii cu legumele pe care le aduce pe piață, dar a încercat să ofere și un serviciu nou: „Coșul cu legume proaspete”. Comenzile se preiau în cursul săptămânii, iar coșurile cu legume sunt livrate la sfârșitul săptămânii. „Am încercat promovarea on-line, am creat și coșul cu legume pe care îl ducem acasă la cumpărător, însă nu prea a mers”, a mai spus Alin Toma.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: