spot_img
27.7 C
Târgu Jiu
marți, iulie 23, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesSpectacol teatral caritabil pentru Ucraina

  Spectacol teatral caritabil pentru Ucraina

  Uniunea Teatrală din România, în parteneriat cu Worldwide Reading Project și CITD (The Center for International Theatre Development) din Baltimore, inițiază Campania umanitară „Artiști români pentru artiști ucraineni”.

  Este vorba despre un proiect de strângere de fonduri, care se va desfășura în perioada 16 mai – 15 iunie în România. În urma propunerii UNITER, 49 de instituții culturale de stat și independente au răspuns favorabil apelului de a fi împreună, prin teatru, pentru păstrarea demnității artiștilor și pentru susținerea culturii ucrainene.

  Printre aceste instituții se află și Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”, din Târgu Jiu. Primul bilet a fost cumpărat chiar de autoritatea publică.

  “Este un eveniment dedicat copiilor și artiștilor din Ucraina. Ținând cont de faptul că, acolo, de 1 Iunie nu va fi o sărbătătoare, UNITER-ul va desfășura pe 6 iunie acest spectacol, la Târgu Jiu. Toți banii încasați vor fi donați copiilor din Ucraina, care nu pot beneficia de astfel de evenimente. Am achiziționat primul bilet, în valoare de 10 lei. Vor fi două piese de teatru pentru copii. Spectacolele se desfășoară la Teatrul de Vară din Târgu Jiu, începând cu orele 10.00 și la orele 19.00“, a declarat primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!