spot_img
20 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesSpitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, în doliu. O salariată a fost...

  Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, în doliu. O salariată a fost răpusă de boală

  O angajată a Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu s-a stins din viață. Elena Stăniloiu (52 de ani) lucra ca economist.

  „Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și angajații unității medicale sunt alături, cu sufletul și gândul, de familia greu încercată a doamnei economist Elena Stăniloiu, care a plecat din această lume mult prea devreme!
  Absolventă a Universității din Craiova-Facultatea de Științe Economice, doamna Elena Stăniloiu a ocupat funcția de director financiar contabil al Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari în perioada 2006 – 2016, iar din 01.04.2016 a început să lucreze, ca economist, la Serviciul Contabilitate al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Cei care au avut privilegiul să lucreze cu dumneaei, o descriu ca pe un om și un coleg extraordinar, un profesionist dedicat meseriei pe care și-a ales-o, o persoană calmă, cu mult bun simț, empatică, mereu dispusă să îi ajute pe cei care aveau nevoie.
  În aceste momente grele, suntem alături de familia îndurerată.
  Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace și în lumină!“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: