spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăSocialSprijin financiar pentru patru familii din Gorj

  Sprijin financiar pentru patru familii din Gorj

  Patru familii din Gorj au solicitat ajutor de urgență de la stat, pentru a trece cu bine peste o perioadă grea. Ajutorul a fost oferit prin intermediul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Gorj.

  Problemele grave de sănătate a unora dintre membri a împins patru familii din Gorj să ceară sprijin autorităților. Statul permite acordarea de sume de bani în cazuri excepționale, totul în urma unor anchete efectuate de un inspector din cadrul AJPIS Gorj.

  “Din majoritatea anchetelor sociale realizate de persoana responsabilă cu realizarea acestora din cadrul instituției, a rezultat că familiile pentru care s-a propus acordarea de ajutoare de urgență au membri cu grave afecțiuni de sănătate, ce necesită tratamente medicale de durată și intervenții chirurgicale costisitoare, care nu sunt suportate în totalitate de Casa Județeană de Asigurari de Sănătate , precum și pentru respectarea regimurilor alimentare recomandate de medici. Bolile grave de care suferă membrii familiilor respective, afectează întreaga familie din punct de vedere emoțional, social, financiar. Astfel, în scopul prevenirii și combaterii sărăciei și riscului de excluziune socială, în perioada 01.01.2022-30.06.2022 au fost acordate un numar de 4 ajutoare de urgență, în sumă totală de 24.000 lei”, a transmis conducerea AJPIS Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: