spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăSocialUn apel poate schimba viaţa lui David Ştefan

  Un apel poate schimba viaţa lui David Ştefan

  A învăţat că lupta cu o boală cruntă este parte integrantă din viaţa lui, a învăţat să spere şi cel mai important a învăţat că lumea din jurul lui este bună şi solidară, chiar dacă are doar câţiva anişori. Scriam cu ceva timp în urmă despre David Ştefan, care la cei doi ani pe care îi are se luptă cu cancerul, însă, care acum ştie că alături de el se regăsesc oameni printre oameni. După o operaţie foarte complicată, familia micuţului David se luptă acum cu tratamente costisitoare, care din păcate, pentru o familie care şi-a sacrificat totul sunt o povară şi mai mult decât atât, prea greu de dus. Prin intermediul Asociaţiei Pavel familia a reuşit să obţină un număr de teledon (0900 900 196), prin care oamenii să poată dona 10 EUR printr-un apel din reţeaua Romtelecom, până pe 20 iunie. Trebuie să dovedim şi de această dată că se poate şi că suntem alături de acest micuţ în lupta lui permanentă cu această boală cruntă.

  Copilăria lui David Ştefan Vînturiş se împarte între saloanele spitalelor gri, de când a fost diagnosticat cu o boală cruntă: HEPATOBLASTOM cu determinări secundare pulmonare-adică o tumoră de 11/8/13 cm pe ficat şi 9 noduli de maxim 6 mm la plămâni. De când cazul lui David Ştefan a fost mediatizat familia a descoperit că există oameni care pot întinde o mână de ajutor, astfel că foarte multe persoane au reuşit să îl ajute pe micuţ în această bătălie cu cancerul. Atunci micuţul David avea nevoie urgentă de 95 de mii de euro, pentru un tratament în Israel, tratament ce a fost efectuat în mare parte, după cum povesteşte mama băieţelului, Cosmina Vînturiş. „De atunci am reuşit cu ajutorul mai multor oameni cu suflet sa strângem o parte din banii necesari şi să plecam la clinica din Israel, unde ne aflam de pe 23 februarie. Micuţul David a fost operat pe 22 martie, a fost o intervenţie foarte complicata, iar din cauza formei tumorii doctorii au fost nevoiţi să îi facă o rezecţie totală a lobului drept al ficatului. După operaţie David a trecut prin clipe grele, durerile sunt foarte mari, dar medicii fac tot posibilul să le ţină sub control cu morfina. Cu toate acestea am fost informaţi că stările acestea sunt normale după o operaţie aşa dificila şi ca David are o evoluţie bună”, a spus mama copilului. După o operaţie foarte complicată, familia micuţului David se luptă acum cu tratamente costisitoare, care din păcate, pentru o familie care şi-a sacrificat totul sunt o povară şi mai mult decât atât, prea greu de dus. „Suntem mai liniştiţi acum că am trecut cu bine de operaţie, acest pas deosebit de important pentru vindecarea băieţelului meu. Din păcate acum alte griji au apărut în gândurile noastre, pentru că la începutul acestei săptămâni doctorii ne vor comunica tratamentele pe care David trebuie să le urmeze în continuare şi suma de bani pe care va trebui să o virăm în contul spitalului. Este vorba de aproximativ 40.000 EUR, o sumă mult peste posibilităţile noastre, dar de care depinde viaţa micuţului meu”, a mai spus Cosmina Vînturiş, ce care stă în permanenţă lângă copil.

  O rază de speranţă…

  Prin intermediul Asociaţiei Pavel familia a reuşit să obţină un număr de teledon (0900 900 196), prin care oamenii să poată dona 10 EUR printr-un apel din reţeaua Romtelecom, până pe 20 iunie. „Am primit însă şi o veste bună. Prin intermediul Asociaţiei Pavel am reuşit să obţinem un număr de teledon (0900 900 196), prin care oamenii să poată dona 10 EUR printr-un apel din reţeaua Romtelecom, până pe 20 iunie. Avem mare nevoie de susţinerea oamenilor şi sperăm ca oamenii să fie receptivi şi să îl ajute pe micuţul nostru”, a spus cu speranţă în suflet mama. „Suma pe care trebuie să o strâng este mare, dar am speranța că voi reuși, cu ajutorul vostru. Voi sunteți cei care îmi puteți reda copilăria fericită, așa ca AM MARE NEVOIE DE VOI, de oamenii cu suflet care mi-au arătat de atâtea ori că îmi pot îndeplini visul de a mă face bine. Eu le promit tuturor celor care mă pot ajuta că voi face tot ce stă în puterea mea să înving cancerul și să fiu în continuare același copilaș puternic și vesel, pregătit să înfrunte orice greutăți pentru a fi din nou sănătos”, sunt cuvintele părinţilor care îi cheamă în ajutor pe oamenii de bine, prin glasul şi ochii micuţului David Ştefan. Trebuie să dăm încă o dată dovadă că se poate şi că putem fi alături de un suflet, care este abia la începutul vieţii. Noi îi putem schimba viitorul, un viitor în culori trăit altfel decât toţi copiii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: