spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăSocialUn tânăr din Gorj are nevoie de ajutor!

  Un tânăr din Gorj are nevoie de ajutor!

  Un student din Gorj are nevoie de ajutor. Sanda Cătălin Dumitru a fost diagnosticat cu o boală grea, însă, băiatul, student la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara, nu se dă bătut în fața bolii. Are nevoie de sprijin și, cei care doresc să intre în lupta pentru viață, alături de el, o pot face!

  „Sanda Cătălin Dumitru este un tânăr din comuna Bustuchin, județul Gorj. Este student în anul V la Facultatea de Medicină Vaterinară din Timișoara, iar viața l-a pus în fața celui mai greu examen. Acum câteva săptămâni, a fost diagnosticat cu TUMORĂ DE GLANDĂ PINEALĂ, HIDROCEFALIE OBSTRUCTIVĂ REMISĂ, SINDROM DE HIPERTENSIUNE INTRACRANIANĂ REMISĂ, EDEM CEREBRAL REMIS, iar în acest moment singura șansă la viață pentru el vine de la medicii din Turcia. Cătălin este hotărât să lupte cu boala, dar pentru aceasta are nevoie de noi.
  Cei care doresc să-l ajute o pot face prin intermediul familiei, Sanda Irinel și în contul deschis pe numele mamei, Sanda Angelica Ramona, la Banca Cooperatistă Jiul Tg-Jiu: RO37CRCOX200100000587993. Telefon Sanda Irinel – 0749520851”, este mesajul transmis pe rețelele de socializare de cei care ii fac publică povestea.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: