spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSocialVor studia la Londra după ce au câștigat Shakespeare School Essay Competition...

    Vor studia la Londra după ce au câștigat Shakespeare School Essay Competition 2017

    Cel mai mare Concurs Național de Creație în Limba Engleză — Shakespeare School Essay Competition 2017 și-a desemnat și premiat câștigătorii celei de-a IX-a ediții: 24 de tineri talentați și creativi au reușit să convingă juriul că sunt cei mai buni, din țară, la limba engleză!

    Shakespeare School Essay Competition 2017 a făcut și anul acesta înconjurul țării. Au intrat gratuit în competiție aproximativ 4.000 de tineri din toate județele, care au acceptat provocarea de a-și expune punctul de vedere referitor la jocurile video — dependență sau sport al minții? Cei 24 de finaliști sunt elevi de gimnaziu și liceu din București și din județele Argeș, Brașov, Constanța, Cluj, Dolj, Ialomița, Gorj, Mehedinți, Prahova, Teleorman, Timiș, Tulcea.
    Câștigătoarele premiilor I sunt Mara Vasile (14 ani), elevă a școlii Gimnaziale Herăstrău din București, la categoria 11 — 14 ani și Zibileanu Maria Anne-Lisa (17 ani), de la Liceul Teoretic Grigore Moisil din Tulcea, la categoria 15 — 19 ani. Cele două tinere vor experimenta vara aceasta, timp de două săptămâni, viața dintr-un campus britanic, în cadrul taberei de limba engleză de la University College of London (UCL), în valoare de 1.750 de lire sterline, fiecare. În plus, ele vor beneficia de câte 500 de lire sterline, premiu oferit de ambasadorul de anul acesta al competiției, Cristian Onețiu.

    Un elev din Novaci, premiat

    PREMIUL SPECIAL a fost obținut de Dan Andrei Grigore de la Şcoala Gimnazială nr. 81 din București, Denisa Drăgoi de la Şcoala Gimnazială nr. 3 din Râșnov, județul Brașov, Darius Petre Giurcă de la Şcoala Gimnazială Novaci, județul Gorj și Maria Pleșea, de la Şcoala Gimnazială nr. 2 din Videle, județul Teleorman. Printre premiile primite de finaliști s-au numărat cursuri de vară de limba engleză oferite de Shakespeare School, taxe pentru examene Cambridge din partea British Council, bilete de avion pentru tabere internaționale de limba engleză, smartwatches, rucsacuri, tricouri, cărți în limba engleză și rechizite.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: