spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
marți, iunie 6, 2023
Altele
  AcasăSocial"Zi de Tabără" la Jandarmeria Gorj

  „Zi de Tabără” la Jandarmeria Gorj

  50 de copii și însoțitorii lor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj au participat, astăzi, la un eveniment organizat de Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj. „O Zi de Tabără la Jandarmeria Gorj”  a adus bucurie pe chipurile celor mici.

  ” La acest eveniment a fost invitată și a participat și cea mai tânără jandarmeriță junior din județul Gorj – Măriuca, pentru a interacționa și a cunoaște aspecte din misiunile și activitățile pe care le desfășoară jandarmii gorjeni în zona de responsabilitate.
  În contextul sărbătoririi, la 1 Septembrie, a Zilei Jandarmeriei Rurale, am organizat acest eveniment pentru copii, care, astfel, au avut ocazia să cunoască Sala de tradiții a unității, Sala de pregătire și festivități a jandarmilor gorjeni, au vizionat filme de prezentare cu aspecte din misiuni, au privit exerciții de dresaj și disciplină ale câinilor de serviciu, exerciții de autoapărare și demonstrative ale luptătorilor antitero, au vizitat standurile și atelierele de prezentare a materialelor de intervenție, ordine publică și în domeniul alpin ale jandarmilor montani și tehnica auto și informatică din dotare.
  Activitățile organizate cu această ocazie, la sediul unității, au fost pe placul copiilor, iar acest lucru ne bucură și vom mai organiza astfel de evenimente pentru copii”, au transmis oficialii Inspectoratului de Jandarmi Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: