spot_img
18.3 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăSocialZiua Internaţională a Cărţilor pentru copii

  Ziua Internaţională a Cărţilor pentru copii

  „Cărțile sunt albinele care poartă polenul însuflețit de la o minte la alta.“ (James Russell Lowell)

  Ziua Internaţională a Cărţilor pentru copii, marcată anual pe 2 aprilie, este prilejul ideal pentru promovarea literaturii pentru copii şi pentru stimularea dorinţei de lectură a celor mai mici cititori.

   Această zi a fost sărbătorită în avans de către preșcolarii grupelor ”Ciupercuțelor” și ”Veseliei” de la Grădinița cu Program Prelungit ”Mihai Eminescu” Tg-Jiu, prin activitatea ”Povești printre…cărți”.  Însoțiți de doamnele educatoare,Jurebie Maria Augustina, Chebeși Marinela și Călin Antonela , copiii au vizitat Libraria Carmen din localitate, unde, prin amabilitatea doamnei Carmen Cîrstea, au ascultat o poveste citită de aceasta, poveste aleasă împreună, dintr-o carte cu imagini 3D.

  Copiii au fost încântați de multitudinea cărților observate, au văzut modul cum acestea sunt aranjate pe categorii și cel mai mai important au aflat că de aici pot cumpăra cărți pentru copii care vor constitui viitoarea lor bibliotecă de acasă.

  Pentru reușita acestei activități mulțumim doamnei Carmen, care ne-a primit de fiecare dată cu zâmbetul pe față și părinților preșcolarilor care ne-au fost alături  de fiecare dată !

  Prof. Marinela Chebeși

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: