spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 7, 2023
Altele
  AcasăSpecialBaza Sportivă Byons într-o continua dezvoltare

  Baza Sportivă Byons într-o continua dezvoltare

  Baza Sportivă Byons din Tg Jiu, cartier Drăgoieni, nr. 17E vă așteaptă cu noi facilități. Pe lângă terenul de minifotbal (46×26 m) cu gazon sintetic Limonta 60 mm, anul acesta a fost inaugurat un teren de tenis de picior (26×18 m), ideal pentru meciuri 1 vs. 1, 2 vs. 2 și 3 vs. 3, unic ca și dotări in județul Gorj. Baza dispune de nocturnă cu tehnologie LED, parcare gratuită pentru 200 de autoturisme, vestiare, dușuri cu apă caldă.
  În imediata vecinătate a terenului găsiți terasa FAN ZONE, dotată cu TV și sistem de boxe outdoor, unde vă puteți delecta cu o băutură răcoritoare după meci și puteți viziona filme sau competiții sportive. Există posibilitatea petrecerii timpului liber în interiorul barului cu specific sportiv dotat cu televizor cu diagonala 170 cm, sisteme audio indoor, jocuri de societate gratuit tip Monopoly, Activity, Catan etc. sau PlayStation 5 pentru doritori.
  Terasa FAN ZONE poate fi închiriată pentru evenimente corporate sau private. Baza Sportivă Byons oferă dotări unice pe piața de profil din județ – ciubăr, saună, mese de biliard, Air Hockey, Foosball, Teq Ball, tenis de masa, darts electronic și barbeque.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!