spot_img
27.7 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăSpecialGara Târgu-Jiu, în frig

  Gara Târgu-Jiu, în frig

  Gorjenii care călătoresc cu trenul sunt nevoiţi să suporte frigul din interiorul staţiei CFR din Târgu-Jiu, de multe ori chiar zeci de minute, dacă trenul are întârziere. Puţinele calorifere din gară sunt pe post de mobilier, pentru că şefii gării nu au pornit centrala, pentru a mai face economie.

  Nu este pentru prima dată când în sezonul cu temperaturi scăzute, călătorii aflaţi în tranzit şi nu numai sunt nemulţumiţi pentru că în sălile de aşteptare din interiorul Gării Târgu-Jiu este foarte frig. La începutul acestui week-end, în sala de așteptare din Gara Târgu-Jiu era la fel de frig ca afară, unde la lăsarea serii se înregistrau deja -2 grade Celsius. Unul din călători ne-a declarat că face naveta zilnic şi decât să stea în sala de aşteptare, mai bine preferă să stea afară. „Aici, în sala de aşteptare stai ghemotoc pe bancă, îngheţi, afară te mai plimbi. Tot e ceva”, a mai declarat călătorul în cauză. Un alt călător spune că nu este din partea locului, dar că este total dezamăgit. „Ce era domne odată CFR-ul? Acum parcă totul este pustiu. Ţin minte că era odată mare aglomeraţie în sala de aşteptare, nu aveai unde să găseşti un loc liber. Era şi cald. Acum este pustiu. Şefii stau la căldură, chiar şi cu reşouri iar noi călătorii suntem bătaie de joc, stăm în frig”, a mai spus un alt călător.

  Casiera-căldură la radiator

  Casiera din Gară Târgu-Jiu se bucura că are un spaţiu mic şi se încălzea la un radiator. De vorbit nu a dorit să ne dea mai multe detalii despre situaţia nu tocmai bună, a pus mâna la geam şi a refuzat să ofere detalii … Deși reprezentanţii Staţiei de Călători au promis, cu ceva timp în urmă, că până la finele anului se vor face modernizări în Gara din Târgu-Jiu, nici până în acest moment nu au fost începute lucrările promise de către Ministerul Transporturilor. De altfel, nu trebuie omis faptul că situaţia critică în care se află CFR, face ca această companie să se afle în atenţia FMI, alături de multe altele.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: