spot_img
12.5 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 1, 2024
Altele
    AcasăSportAtleta Andreea Chivoiu, la Campionatul Național Seniori U23 și U20

    Atleta Andreea Chivoiu, la Campionatul Național Seniori U23 și U20

    Atleta Andreea Chivoiu, de la CSM Târgu Jiu, va participa în acest weekend la prima etapă din Campionatul Național Seniori U23 și U20. Sportiva cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu -CS Pandurii, va alerga în probele 1500 m și 3000 m. Reuniunea atletică se va desfășura în perioada 20-21 mai, la București.

    Final de săptămână cu două curse pentru atleta pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură. La București, Andreea Chivoiu va lua startul în probele de 1500 m și 3000 m. Chiar dacă este doar o etapă din Campionatul Național, sportiva noastră aleargă și cu gândul la baremul pentru Campionatul European. Principala țintă este cursa de 1500 m, pe care Andreea Chivoiu vrea să o termine cu un timp cât mai bun.

    „M-am pregătit bine în ultima perioadă și sper să fiu într-o formă cât mai bună la București. Voi alerga în cursele de 1500 și 3000 m, dar principalul obiectiv este cursa de 1500 m, în care vreau să obțin un timp cât mai bun, pentru îndeplinirea baremului pentru europenele de atletism”, a spus Andreea Chivoiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: