spot_img
27.7 C
Târgu Jiu
marți, iulie 23, 2024
Altele
  AcasăSportAtleta Andreea Chivoiu va participa la la Campionatul Național de Alergare Montana...

  Atleta Andreea Chivoiu va participa la la Campionatul Național de Alergare Montana – Vertical și Distanță Scurtă

  Atleta Andreea Chivoiu va participa la finalul acestei săptămâni la Campionatul Național de Alergare Montana – Vertical și Distanță Scurtă (Up-Down), seniori, tineret și juniori, individual și pe echipe. 

  Cele două etape vor avea loc sâmbătă și duminică, 16 și 17 septembrie 2023, la Câmpulung Moldovenesc. Gorjeanca Andreea Chivoiu, atletă cu dubla legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de antrenorul Ion Bură, își dorește să urce pe podium la competițiile de la Câmpulung Moldovenesc.

  Andreea Chivoiu se întoarce la Câmpulung Moldovenesc, acolo unde cu un an în urmă, mai exact pe 24 septembrie 2022, a cucerit titlul de campioană națională la alergare montană pe distanță lungă. Gorjeanca Andreea Chivoiu s-a impus atunci în cursa de 36 de km. Tot la Câmpulung, la o zi după ce a devenit campioană națională, sportiva cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, a obţinut argintul pe echipe în proba de 12 Km alergare montană. Andreea a făcut echipă cu Alina Eremia şi Mihaela Cepoi. Cele trei vor face și anul acesta echipă și vor reprezenta Gorjul în aceste finale.

  Andreea Chivoiu țintește din nou podiumul la cele două etape de alergare montană, care se vor desfășura la finalul acestei săptămâni.

  Prima cursă în care va lua startul este Campionatul Național de Alergare Montană – finala vertical, cursă care este programată sâmbătă, 16 septembrie. Andreea va alerga în premieră în cursa de alergare montană vertical, dar asta nu o împiedică să se gândească la podium. ”Este pentru prima dată când alerg în proba de vertical. Mă aștept să fie o cursă dificilă, dar eu sper să ajung pe podium”, a declarat Andreea Chivoiu, înainte de plecarea spre nordul țării .

  A doua zi, duminică, pe 17 septembrie, Andreea va alerga și în etapa finală a Campionatului Național de alergare „up-down”, varianta scurtă, de 12 kilometri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!