spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăSportAtletă din Gorj, pe podium la Campionatul Național de Alergare pe Șosea

    Atletă din Gorj, pe podium la Campionatul Național de Alergare pe Șosea

    Final de săptămână bun pentru atletismul gorjean. Sâmbătă, 8 aprilie, atleta Andreea Chivoiu, sportiva cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, a terminat pe locul 3, pe echipe, la categoria tineret U23, la Campionatul Național de  Alergare pe Șosea 5Km, de la București. În cadrul cursei de la București, gorjeanca Andreea Chivoiu a reușit și un ”personal best” în cursa de 5 Km. ”, anunță csmtargujiu.ro.

    Sâmbătă, 8 aprilie, în București, s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Campionatului Național de alergare pe șosea 5 km, întrecere rezervată juniorilor 1 (U20), dar și tineretului (U23), din cadrul Crosului „USAMV”. La startul cursei s-a aliniat și atleta Andreea Chivoiu, sportivă cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CS Pandurii. Cursa s-a disputat pe un traseu de 2,5 Km aflat în campusul Facultății de Agronomie. Gorjeanca Andreea Chivoiu, pregătită de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, a reușit o nouă clasare pe podium. A luat bronzul în cursa de 5 Km, categoria tineret U23, pe echipe. Reprezentantele Gorjului, atletele de la CSM Târgu Jiu și CS Pandurii: Andreea Chivoiu, Mihaela Cepoi, Elena Bărăitaru și Maria Gherghinoiu au terminat cursa pe locul 3. Pe doi s-a clasat CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, iar pe primul loc, CA Mica Roma Blaj.

    Atleta noastră s-a descurcat foarte bine și-a reușit un nou record personal în cursa de 5 Km. Andreea a alergat cei 5 Km în 17:38.57, reușind un nou record personal pe această distanță. Andreea a declarat pentru csmtargujiu.ro că este într-un vizibil progres și fericită pentru rezultatul obținut la București: „M-am clasat pe locul 5 la general, cu timpul de 17:38(personal best), de care sunt foarte mândră. Vremea a ținut cu noi, m-am simțit bine, doar puțin obosită. Deși am ajuns în dimineața concursului, nu m-am lăsat doborâtă de oboseală, terminând cursa cu un personal best”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: