spot_img
14.5 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăSportBaschetbalist gorjean, cooptat în echipa națională

    Baschetbalist gorjean, cooptat în echipa națională

    Baschetbalistul gorjean Mihnea Vlaicu a fost cooptat la echipa națională de baschet a României Under 18.

    „Mihnea Vlaicu din nou la Lotul Național al României. Deși mai mic cu un an, Mihnea Vlaicu a fost selectat în Lotul lărgit al Naționalei României de Baschet U18, care va participa la Campionatul European de Baschet din Portugalia în perioada 21-31 iulie 2023. Felicitări Mihnea, meciuri bune și cât mai multe VICTORII! HAI ROMÂNIA !“, este mesajul postat de tatăl său, arbitrul de baschet Marius Vlaicu.

    A fost declarat MVP-ul Turneului Final U17

    Baschetbalistul gorjean Mihnea Vlaicu evoluează pentru echipa Știința București. El a fost declarat MVP-ul Turneului Final U17 din acest an. Echipa sa a jucat finala, însă a pierdut, în dauna echipei CSS CSM Petrolul Ploiești.

    Rezultatele lui Mihnea sunt remarcabile. „Mihnea Vlaicu, de la Știința București Baschet, a fost desemnat MVP al Turneului Final U17 Masculin. În finala mare desfășurată la Sala Olimpia, încheiată cu victoria Ploieștiului (90-78), baschetbalistul născut la Târgu-Jiu a avut 33 de puncte, 5 recuperări, 6 pase decisive, 1 intercepție, 1 posesie pierdută și un index de 25 la eficiență. În cadrul evenimentului, Vlaicu a avut medii de 25.8 puncte, 7.8 pase decisive și 5.8 recuperări“, arată site-ul unitedhoops.ro dedicat baschetului.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: