spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăSportBoxerul Amelian Istrătescu va participa la Cupa României

    Boxerul Amelian Istrătescu va participa la Cupa României

    Boxerul Amelian Istrătescu va participa, în această săptămână, la una dintre cele mai puternice competiții juvenile pe plan intern: Cupa României la Box pentru Juniori.

    Competiția se desfășoară în perioada 8-12 mai, la Iași. Juniorul Amelian Istrătescu, pregătit la CSM Târgu Jiu de antrenorul Petrișor Gănănău, fost mare campion la box, va urca în ring la categoria de greutate 75 de Kg.

    Competiția din Moldova este una extrem de importantă, având în vedere că juniorii cu cele mai bune rezultate la Cupa României vor fi selectați pentru a reprezenta România pentru Campionatul European de Juniori din luna iulie a acestui an. Amelian Istrătescu, legitimat la CSM Târgu Jiu, pregătit de Petrișor Gănănău, a fost deja convocat la Lotul Național de Box al României, în perioada 9-19 februarie 2023, la Călărași. Amelian Istrătescu s-a pregătit în cantonamentul respectiv alături de cei mai buni pugiliști juniori din România. În stagiul centralizat de la Călărași, juniorul gorjean s-a antrenat sub atenta îndrumare a antrenorului Petrișor Gănănău și a oficialilor de la Federația Română de Box. Acum, la Cupa României, Amelian Istrătescu are șansa de a face pasul decisiv pentru a reprezenta România la o competiție de mare anvergură. Nu va fi ușor, dar delegația gorjeană merge cu gânduri mari în Moldova.

    „Amelian este foarte bine pregătit“

    Antrenorul Petrișor Gănănău are mare încredere în elevul său că va face un turneu foarte bun. Gănănău spune că Amelian este pregătit din toate punctele de vedere pentru Cupa României, acesta intrând în ring la categoria 75 de Kg: „Amelian este foarte bine pregătit, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Sportivul nostru așteaptă cu nerăbdare să evolueze în această competiție. Vrem să le mulțumim tuturor celor care ne susțin și în special domnului director Robert Bălăeț pentru implicare. Mergem cu încredere la Iași, pentru că ne dorim la secția de box a CSM Târgu Jiu să facem performanță, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: