spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăSportBronzul obținut de un luptător gorjean la Cupa României pentru Juniori U20

    Bronzul obținut de un luptător gorjean la Cupa României pentru Juniori U20

    Juniorul Octavian Mitoi a cucerit medalia de bronz la Cupa României pentru Juniori U20 la lupte libere. Competiția s-a desfășurat la Constanța, în perioada 18-21 mai 2023. 

    În Sala Sporturilor din Constanța, gazda Cupei României destinată sportivilor sub 20 de ani, tânărul luptător Octavian Mitoi a urcat pe podium la categoria 74 de Kg. Turneul de la malul mării a fost unul extrem de puternic, pentru că la startul competiției s-au aliniat sute de luptători din întreaga țară, mulți dintre ei medaliați la campionatele europene și mondiale. Cu o asemenea concurență acerbă, luptătorul gorjean Octavian Mitoi a produs surpriza și a urcat pe podium, spre bucuria antrenorului Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu.

    „A avut o evoluție extraordinară în toate meciurile“

    „O surpriză deosebit de plăcută reușită de acest copil minunat! Ceea ce nu a reușit la categoria lui de vârsta, la U17, iată că a reușit la o categorie de vârstă mai sus, la U20, ceea ce este cu atât mai bine. Octavian a avut o evoluție extraordinară în toate meciurile, iar în finala pentru bronz a reușit să surprindă și să arate o maturitate extraordinară, câștigând fără să piardă niciun punct tehnic. Mă bucur extrem de mult pentru el, pentru că mereu îi spuneam că va veni și ziua asta cât de curând, dacă va continua să muncească la fel. Are două finale pierdute în 2022 și îmi doream mult să prindă un podium anul acesta, iar asta s-a întâmplat unde mă așteptam mai puțin, dar asta face să fie și mai încurajator. Avem viitor bun!”, a spus Mădălin Gorjanu, antrenor lupte CSM Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: