spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu a transferat golghetera de la HC Zalău

    CSM Târgu Jiu a transferat golghetera de la HC Zalău

    Un nou transfer de senzație la echipa de handbal a CSM Târgu Jiu pentru viitorul sezon din Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și-a asigurat serviciile interului stânga, Andreea Mihart. Handbalista de 23 de ani vine de la HC Zalău, acolo unde a evoluat timp de 5 sezoane. Mihart a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului din ultimele două sezoane.

    Liga Florilor, sezonul 2022-2023, se apropie de final, însă oficialii grupării din Târgu Jiu nu se gândesc la vacanță. Conducerea clubului se pregătește intens pentru viitoarea stagiune din Liga Florilor și a dat o nouă lovitura pe piața transferurilor. CSM a ajuns la o înțelegere cu o handbalistă cu experiență, cu multe sezoane în Liga Florilor, Andreea Mihart. Handbalista de 23 de ani a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru sezonul 2023-2024 și se va alătura lotului condus de Liviu Andrieș din vara acestui an.

    „Îmi doresc să facem lucruri frumoase împreună“

    „Am ales CSM Târgu Jiu pentru interesul pe care oamenii de la clubul dumneavoastră l-au arătat față de mine, iar după discuțiile avute, m-am hotărât să vin la Târgu Jiu. Am ales și pentru faptul că am întâlnit oameni foarte ambițioși, care vor să facă performanță acolo. Vin la CSM Târgu Jiu cu inima deschisă și îmi doresc să facem lucruri frumoase împreună, îmi doresc ca evoluțiile bune din acest sezon să continue și în sezonul viitor pentru echipa din Târgu Jiu și chiar mai mult. CSM Târgu Jiu a demonstrat în actualul sezon că este o echipă puternică și unită, cu jucătoare ambițioase, dornice de muncă și de performanță, de aici și evoluțiile bune. Am urmărit echipa și chiar dacă a avut statutul de nou promovată, echipa din Târgu Jiu a demonstrat că poate pune probleme oricărui adversar din Liga Florilor. Obiectivul meu este să ajut echipa să câștige cât mai multe meciuri și să își îndeplinească obiectivul stabilit pentru viitorul sezon.

    Am fost golghetera echipei din Zalău, o echipă la care am petrecut 5 ani de zile și pot spune că am crescut și m-am dezvoltat ca jucătoare la această echipă. Nu este o presiune pentru mine faptul că am fost golgheter. Nu contează câte goluri dau eu, important este ca echipa să câștige. Așa cum așteptările celor din jur sunt mari, pot spune și eu același lucru, că am așteptări mari de la mine, dar in același timp am încredere în forțele mele. Sper să continui cu această formă bună și în tricoul echipei CSM Târgu Jiu și împreună să avem rezultate cât mai bune“, a spus Andreea Mihart.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: