spot_img
17.9 C
Târgu Jiu
vineri, mai 10, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu nu va juca direct în grupele EHF. Va juca...

    CSM Târgu Jiu nu va juca direct în grupele EHF. Va juca un tur preliminar

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu va fi nevoită să joace un tur preliminat pentru a accede în grupele EHF. În locuil echipei din Târgu Jiu, în grupele EHF va juca direct Gloria Bistrița, echipă învinsă de CSM Târgu Jiu în Final Four-ul Cupei României. Gazeta Sporturilor a arătat că, în luarea deciziei, s-a ținut cont de informațiile trimise de către Federația Română de Handbal.

    „Jucăm ultimul tur preliminar, turul III. Nu știu de ce. Regulamentul este puțin ambiguu. Ne așteptam să fim în grupe. Asta a fost decizia care a fost luată. Unii cred că este o înfrângere că nu am fost în grupe, dar eu mă bucur, pentru că mulți oameni s-au îndoit de valoarea echipei noastre și au spus că a fost o întâmplare. Noi vrem să demonstrăm tuturor că ne merităm locul.“, a spus Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu.

    CSM Târgu Jiu este cap de serie

    CSM Târgu Jiu este cap de serie în turul III și nu va juca cu echipe foarte puternice. „Suntem cap de serie în turul III și am evitat echipe importante care au jucat în Liga Campionilor în sezonul anterior. Noi trebuie să demonstrăm că nu a fost o întâmplare ceea ce s-a întâmplat anul trecut și că suntem la fel sau poate mai puternici“, a spus directorul CSM Târgu Jiu la o emisiune de la  postul 1 Plus Tv.

    Meciurile din turul III preliminar vor avea loc la toamnă. „Vom juca în noiembrie, iar returul va fi exact de ziua mea“, a adăugat Robert Bălăeț.

    „Cred că vom fi mai buni față de anul trecut“

    Șapte transferuri au fost făcute în acest sezon: „Au venit șapte fete și au plecat șapte. Cred că vom fi mai buni față de anul trecut, dar rămâne de văzut. Sper să facem măcar aceleași lucruri bune pe care le-am făcut anul trecut. Va fi greu, pentru că toate echipele s-au întărit. La noi, bugetul a rămas același, mic. Va fi un an greu“, a mai precizat Bălăeț.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: