spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu, pe locul 2 la finalul turneului Memorialul ”Mircea Pașek”

    CSM Târgu Jiu, pe locul 2 la finalul turneului Memorialul ”Mircea Pașek”

    CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea amicală cu Dunărea Brăila, scor 28-32, în finala turneului de handbal Memorialul ”Mircea Pașek”, ediția a-II-a. A fost al 4-lea meci de verificare din această vară și prima înfrângere pentru gruparea gorjeană în meciurile de verificare din presezon. 

    CSM Târgu Jiu și Dunărea Brăila, ambele echipe cu câte două victorii după primele două zile de întrecere, s-au întâlnit în finala competiției de la Târgu Jiu. Câștig de cauză a avut echipa din Brăila, care a făcut o primă repriză mai bună, în timp ce gorjencele au dominat clar partea secundă a confruntării, dar fără să pună în pericol avansul luat în prima repriză de gruparea din Brăila, care s-a dovedit a fi decisiv în economia finală a partidei.

    „Meciul a demarat într-o notă de echilibru, cu cele două echipe așezate bine pe faza defensivă. Dzhukeva a ieșit prima la rampă, după ce a apărat o lovitură de la 7m. Simone Bohme, din extremă, a fost cea care a deschis tabela, în minutul 4. Brăila a marcat rapid două goluri pentru 1-2, dar Angela Pușcaș, cu o execuție în forță, a egalat situația, scor 2-2, în minutul 8. Brăila a avut câteva incursiuni foarte bune și s-a distanțat la trei goluri pe tabelă, scor 2-5. Simone Bohme și Angela Pușcaș au punctat din nou pentru gruparea gorjeană, scor 4-7, la jumătatea primei reprize. Brăila s-a distanțat la +5 pe tabelă, scor 4-9, dar daneza Simone Bohme, în formă bună la acest meci, a punctat de două ori la rând pentru 6-9. Trimisă în teren de antrenorul Liviu Andrieș, Laura Moldovan a spart gheața și-a marcat primul gol pentru CSM Târgu Jiu, scor 7-11. Brăila a pus stăpânire pe joc și și-a dublat avantajul pe tabelă, scor 7-14. Seria brăilencelor a fost stopată de aruncarea în forță a Sabinei Klimek, scor 8-14. S-a făcut însă imediat 8-16. Laura Moldovan a găsit din nou drumul spre gol, pentru 9-16, dar Brăila și-a dublat din nou avantajul pe tabelă, scor 9-18. Ultima fază a primei reprize a aparținut echipei noastre, care a marcat prin daneza Simone Bohme, care a stabilit scorul primei reprize, 10-18.

    Repriza secundă a început cu gol Brăila, pentru 10-19. Gorjencele au dat imediat replica prin Andreea Mihart, care a marcat de 3 ori la rând în poarta adversă. Pușcaș, Florența Ilie și, din nou, Andreea Mihart, au străpuns apărarea Brăilei, pentru 17-23, în minutul 43. A ieșit la rampă și Andreea Chetraru, venită în vara acestui an la Târgu Jiu. Goolkeper-ul echipei noastre a apărat două aruncări de la 7m, în timp ce colegele sale, mult mai atente pe fază defensivă, au reușit să mai stopeze din atacurile Brăilei. Pe paln ofensiv, CSM a reușit să mai și reducă din diferență prin Alexandra Gavrilă și Andreea Mihart, scor 20-24, în minutul 45. Brăila a venit cu replica și s-a distanțat la +6, scor 20-26. Gorjencele au dominat repriza secundă și au punctat, din nou, prin Florența Ilie, Andreea Mihart și Alexandra Gavrilă, pentru o diferență de 4 goluri, scor 24-28. Brăila și-a refăcut, însă, avansul de 6 goluri, scor 24-30, dar Chiricuță, Ana Ciolan și Mihart au redus diferența la doar trei goluri pe tabelă, scor 27-30, dar prea târziu pentru a mai putea emite pretenții în această partidă. Andreea Chiricuță a mai pus un gol în dreptul CSM-ului, dar, deși a dominat partea secundă a partidei, gruparea gorjeană nu a putut evita înfrângerea. S-a terminat 28-32, iar Brăila a câștigat turneul de la Târgu Jiu. Directorul clubului gorjean, Robert Bălăeț, a fost cel care a înmânat diploma și trofeul pentru echipa câștigătoare, în timp ce Dan Ilieș, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu, a oferit diploma și trofeul pentru echipa gorjeană, care a terminat pe locul 2.” a transmis csmtargujiu.ro .

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: