spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
vineri, mai 3, 2024
Altele
    AcasăSportCSM Târgu Jiu va înființa o echipă de fotbal seniori. Va pleca...

    CSM Târgu Jiu va înființa o echipă de fotbal seniori. Va pleca din Liga județeană

    CSM Târgu Jiu va avea, din sezonul următor, 2024-2025, o echipă de fotbal seniori. Aceasta va fi formată în majoritate din jucători care joacă acum la juniori și care vor rămâne în continuare la Târgu Jiu.

    Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu, a spus că echipa va pleca de jos, din Liga Județeană, cu toate că au existat propuneri să primească un loc direct în Liga a III-a: „CSM Târgu Jiu va avea echipă în Liga a IV-a din septembrie, de când va începe campionatul, și 90-95% va fi formată din juniorii noștri proprii, adică generația 2006-2007, cu 3-4 completări, dar nu de jucători foarte în vârstă. Pornim din Liga a IV-a. Noi chiar jucăm la Republicani cu acești copii, chiar dacă sunt mai mici cu doi ani față de categoria lor de vârstă. Cred că e o grupă foarte bună și va scoate destul de mulți fotbaliști, chiar pentru primele ligi. Mă bucur că începem cu jucătorii noștri, care sunt din Gorj. Am încredere în ei și merită să fie susținuți“.

    „Ne propunem promovarea chiar din primul an“

    Robert Bălăeț a spus că obiectivul echipei va fi promovarea în Liga a III-a chiar din primul an: „Ne propunem promovarea chiar din primul an și sper că la anul vom juca în Liga a III. De acolo nu pot să discut acum, deoarece va depinde bugetul pe care îl avem. Avem zece sponsori care vor susține 90 la sută din partea financiară a acestei echipe“.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: