spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportDavid Popovici: Medalii de aur și două recorduri la Euro Meet

    David Popovici: Medalii de aur și două recorduri la Euro Meet

    Înotătorul român David Popovici a impresionat la Luxemburg, câștigând două medalii de aur și stabilind două recorduri, la competiția Euro Meet.

    La proba de 100 de metri liber, Popovici a cucerit aurul și a stabilit un nou record al întrecerii, înregistrând un timp remarcabil, de 48 secunde și 01/100. Performanța sa a depășit, de asemenea, recordul mondial anterior, deținut tot de el, cu timpul de 46 secunde și 86/100, din 13 august 2022.

    În plus, sâmbătă, David Popovici a obținut o altă medalie de aur la proba de 200 de metri liber, marcând un timp impresionant de 1 minut, 46 secunde și 19/100. Acest rezultat l-a plasat în fruntea clasamentului, devansându-i pe competitorii săi, sârbul Velimir Stjepanovic și francezul Hadrien Salvan.

    Cu toate acestea, în ciuda succesului său notabil, David Popovici a anunțat că nu va participa la Campionatele Mondiale de natație din Doha, programate în perioada 2-18 februarie. Performanțele sale remarcabile continuă să aducă onoruri și recunoaștere sportivului român, consolidându-și statutul de campion în lumea înotului.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: