spot_img
33.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 13, 2024
Altele
  AcasăSportDoi baschetbaliști s-au despărțit de CSM Târgu Jiu

  Doi baschetbaliști s-au despărțit de CSM Târgu Jiu

  Doi baschetbaliștii și-au încheiat colaborarea cu echipa CSM Târgu Jiu. Sportivii americani Randall Brumant și Dylan Frye au ajuns la finalul contractului.

  Frye a fost unul dintre cei mai buni jucători din angrenajul grupării gorjene și, în același timp, unul din principalii marcatori ai echipei. Point guardul Dylan Frye a contribuit decisiv la îndeplinirea obiectivului echipei din Târgu Jiu, acela de a se menține în Liga Națională de Baschet Masculin. Aflat la primul său angajament în România, baschetbalistul de 25 de ani, Dylan James Frye, s-a adaptat repede la stilul de joc din Liga Națională și în scurt timp a devenit unul din jucătorii de bază ai grupării gorjene. Chiar și atunci când echipa traversa o perioadă dificilă, Dylan a rămas optimist și în repetate rânduri a declarat că formația din Târgu Jiu are forța necesară să rămână în Liga Națională. Dylan a avut dreptate. Și prin aportul său remarcabil, CSM Târgu Jiu s-a menținut pe prima scenă a baschetului românesc și a ajuns în poziția de a se lupta pentru locul 11. Sezonul din România nu s-a încheiat, dar Dylan Frye, aflat la final de contract, a primit acceptul conducerii de a pleca acasă pentru a fi martorul unui eveniment important din viața familiei sale.

  „Dylan Frye, la fel ca și Randall Brumant, are un eveniment important în familie, motiv pentru care a solicitat întreruperea colaborării pentru acest sezon. Fiind vorba de familie și evenimente fericite am acceptat solicitarea lui pentru că și el, la rândul lui, a avut un aport important în ceea ce privește realizarea obiectivului și chiar peste. Îi mulțumim pe aceasta cale lui Dylan Frye pentru aportul adus și îi urăm nu la revedere ci poate pe curând”, a spus Claudiu Alionescu, director tehnic CSM Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!