spot_img
11.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu a fost învinsă în ultima etapă...

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a fost învinsă în ultima etapă a sezonului regulat

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a pierdut confruntrea din ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Într-un meci care a contat pentru etapa a 18-a, SCM Timișoara s-a impus cu 96-82.

    CSM Târgu Jiu a început partida cu următorul ”5”: Dimitrius Underwood, Cameron Oluyitan, Arsenije Vuckovic, Noam Weinberg și Andrei Bărăgan.

    Pe sferturi, scorul a fost 24-19, 29-26, 17-19, 26-18.

    Cel mai bun jucător al grupării gorjene a fost Dimitrius Underwood, cu 24 de puncte, 8 recuperări și 10 pase decisve. A fost urmat de Arsenije Vuckovic, cu 22 de puncte și 8 recuperări. Jalen Dupree a avut cu 12 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Ethan Wright a terminat meciul cu 8 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Cameron Oluyitan a terminat tot cu 8 puncte, dar și cu o recuperare. Camil Berculescu a încheiat cu 2 puncte și 3 recuperări. Noam Weinberg a avut tot 2 puncte, dar și 3 recuperări. Adrian Vaida a reușit 2 puncte și o recuperare. Revenit pe parchet după o accidentare, Octavian Popa Calotă a terminat cu 2 puncte și o recuperare.

    Antrenor: „Câteva greșeli ne-au costat acest meci“

    În urma acestui rezultat, CSM Târgu Jiu a terminat prima parte a campionatului pe locul 7 în Grupa A.

    Antrenorul Kresimir Basic a pus înfrângerea de la Timișoara pe seama unor greșeli, care au survenit în sfertul 4, și care au dus la diferența de pe tabelă: „Câteva greșeli ne-au costat acest meci. Ne-am pierdut concentrarea 3-4 minute, iar o echipă cu experiența Timișoarei nu te iartă”.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: