spot_img
19.9 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 16, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a început cu dreptul Turneul de...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a început cu dreptul Turneul de promovare/retrogradare în Liga Florilor

    CSM Târgu Jiu a început sâmbătă, 25 mai, cu o victorie clară turneul de la Mioveni, scor 31-20, 14-10 la pauză, contra Activ Prahova Ploiești. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a făcut primul pas in evitarea retrogradarii.

     

    CSM Târgu Jiu a început cu dreptul lupta pentru menținere în Liga Florilor, după ce a trecut la pas de Activ Ploiești. Echipa din Prahova a opus ceva rezistență doar în primele minute ale meciului. Gorjencele au preluat controlul partidei și au intrat la pauză cu +4 pe tabelă, scor 14-10. După pauză, CSM Târgu Jiu a impus ritmul jocului și s-a distanțat constant pe tabelă. Fluierul de final a găsit gruparea gorjeană la +11, scor 31-20. Liviu Andrieș a rulat în acest meci tot lotul avut la dispoziție. CSM Târgu Jiu nu a avut nicio emoție în fața echipei din eșalonul secund, pe care a învins-o fără probleme. Așa cum era de așteptat, CSM Târgu Jiu a fost echipa mai bună. Toată lumea își îndreaptă atenția către meciul de sâmbătă, cu CSM Deva.

    „Trebuie să rămânem în continuare concentrați“

    Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu, spune că handbalistele trebuie să rămână concentrate în continuare: „Am făcut un prim pas după victoria cu Activ, dar trebuie să rămânem în continuare concentrați, pentru că încă nu am terminat ceea ce avem de făcut. Acum toată atenția noastră este îndreptată pentru meciul de mâine, unde trebuie sa fim foarte concentrați”.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!