spot_img
10 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 28, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu a transferat un bosniac

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a transferat un bosniac

    Oficialii CSM Târgu Jiu au reușit perfectarea unui nou transfer la echipa de baschet. Clubul gorjean l-a legitimat pe baschetbalistul bosniac Milan Luzaic.

    Înalt de 1.96 metri, jucător de pozițiile 2/1, în vârstă de 27 ani, Milan Luzaic, baschetbalistul bosniac venit la Târgu Jiu, a evoluat ultima dată la NKA Pecs, în primul eșalon al Ungariei. El este la prima experiență în România. Luzaic a semnat până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. El ar putea debuta pentru CSM Târgu Jiu în acest weekend, în deplasare, pe terenul echipei CSM Focșani. ”Vin cu inima deschisă, dornic să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivele”, a declarat Milan Luzaic, la prima sa conferință de presă la CSM Târgu Jiu, ocazie cu care a și semnat contractul cu gruparea gorjeană.

    A purtat negocieri cu echipa din Târgu Jiu și în vara trecută

    Milan Luzaic a sosit de câteva zile la Târgu Jiu, s-a antrenat cu echipa, iar miercuri, 31 ianuarie, a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă. Cu această ocazie, Milan Luzaic a și semnat contractul cu gruparea gorjeană. Claudiu Alionescu, directorul tehnic al echipei de baschet, a precizat că echipa din Târgu Jiu a mai fost în discuții cu baschetbalistul bosnic în vara anului trecut, dar la vremea respectivă nu s-a putut materializa transferul său. Acum, cele două părți s-au înțeles, iar noul shooting guard al CSM Târgu Jiu a semnat până la finele sezonului, cu opțiune de prelungire și pentru viitoarea stagiune. Milan Luzaic a semnat noul angajament cu CSM Târgu Jiu chiar în cadrul conferinței de presă

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: