spot_img
14.1 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 8, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu a transferat un jucător român

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a transferat un jucător român

    CSM Târgu Jiu continuă campania de transferuri pentru noul sezon din Liga Națională de Baschet Masculin. Oficialii clubului gorjean au ajuns la o înțelegere cu tânărul baschetbalist Adrian Vaida.

    Noua extremă a grupării gorjene, originar din Sighetu Marmației, care va împlini 20 de ani pe 3 august, este eligibil și pentru echipa de Liga 1 a CSM Târgu Jiu. Adrian Vaida a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru următoarele două sezoane.

    CSM și-a asigurat, pentru următoarele două sezoane, serviciile unui jucător extrem de talentat, care are deja experiență la nivelul Ligii Naționale. Născut pe 3 august 2003, la Sighetu Marmației, Adrian Vaida și-a făcut junioratul la echipa din orașul natal. La nivel juvenil, Adrian Vaida a câștigat titlul de campion al României la juniori U13, la capătul ediției 2014-2015 a CN U13. Evoluțiile sale de la juniori l-au propulsat, la o vârstă destul de fragedă, la echipa mare a CSM Sighetu Marmației, formație la care, în 2018, a debutat la nivel de seniori.

    Tânărul baschetbalist a jucat pentru Sighetu Marmației în 12 meciuri în Liga Națională pe parcursul sezonului 2019-2020. Adrian a terminat sezonul cu 2.5 puncte pe partidă. De la Sighetu Marmației, Vaida a trecut la CSM Galați, unde a petrecut sezonul 2020-2021. După sezonul petrecut la Galați, Adrian Vaida a trecut la o altă echipă din Liga Națională, CSM Focșani, grupare la care a evoluat timp de două sezoane, în perioada 2021-2023. Din vara acestui an, tânărul baschetbalist a semnat cu CSM Târgu Jiu până în 2025.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: