spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de baschet CSM Târgu Jiu, în pericol de retrogradare. Urmează meciul...

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu, în pericol de retrogradare. Urmează meciul decisiv

    Echipa de baschet CSM Târgu Jiu a pierdut luni, 15 aprilie, în deplasare, meciul trei din seria de play-out, cu CSM Galați, scor 71-87. CSM Galați conduce acum seria cu 2-1, iar baschetbaliștii CSM Târgu Jiu sunt obligați să câștige meciul 4, de miercuri, 17 aprilie, pentru a putea juca meciul decisiv la Târgu Jiu. O înfrângere în meciul de miercuri ar echivala cu retrogradea.

    Meciul de la Galați a avut două reprize distincte. Prima repriză a fost una de coșmar pentru baschetbaliștii CSM Târgu Jiu, care au pierdut primele două secvențe ale partidei. Avantajul luat de gazde în prima parte a jocului a fost decisiv în stabilirea echipei câștigătoare. Repriza secundă a aparținut gorjenilor, dar diferența la care au câștigat cele două sferturi a fost insuficientă pentru a răsturna situația pe tabelă. Pe sferturi scorul a fost 31-16, 26-20, 10-14, 20-21.

    În meciul de la Galați, Arsenije Vuckovic a fost cel mai bun marcator al grupării gorjene, cu 13 puncte. Pivotul bosniac a mai adunat și 4 recuperări și 3 pase decisive. El a fost urmat de Cameron Oluyitan, cu 10 puncte și 4 recuperări. Tot 10 puncte a strâns și David Antonescu, care a mai avut și 2 recuperări. Ethan Wright a totalizat 9 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni oameni ai grupării gorjene în acest meci. Tot cu 9 puncte a încheiat meciul și Dimitrius Underwood, care a mai strâns și 3 recuperări și o pasă decisivă. Jalen Dupree a totalizat 6 puncte, 11 recuperări și un asist. Adrian Vaida a terminat meciul cu 5 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă. Gorjeanul Camil Berculescu a terminat meciul cu 4 puncte și 2 recuperări. Noam Weinberg a încheiat partida cu 3 puncte, iar Milan Luzaic cu 2 puncte.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: