spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 6, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de fotbal CSM Târgu Jiu a înregistrat a 7-a victorie consecutivă

    Echipa de fotbal CSM Târgu Jiu a înregistrat a 7-a victorie consecutivă

    Echipa de fotbal CSM Târgu Jiu a înregistrat în acest weekend a 7-a victorie consecutivă în această ediție de campionat, după ce a trecut, în deplasare, de Petrolul Țicleni, scor 3-0.

    ”Dubla” lui Bebeto Lupuleț (min. 11 și 22) și golul marcat de Marian Habet (min.84) au decis soarta celor 3 puncte. Meciul nu a fost însă unul ușor pentru băieții lui Mario Găman și aici nu vorbim de vreo serie de ocazii ale gazdelor, ci mai mult a fost vorba de jocul dur, agresiv, dus în anumite momente ale jocului, dincolo de limita sportivității. Drept dovadă stă și faptul că echipa gazdă a terminat în 10 oameni, după o eliminare dictată în minutul 75. Mai mult, antrenorul echipei noastre a fost nevoit să facă și trei schimbări, forțat fiind de faptul că jucătorii faultați nu au mai putut continua meciul. Albert Cărămidaru, Adi Rasoveanu și Sebi Popescu au fost jucătorii afectați de intrările dure ale jucătorilor gazdă. Chiar și în aceste condiții, CSM Târgu Jiu s-a dovedit a fi echipa mai bună.

    Mario Găman a început meciul de la Țicleni cu următorul ”11”: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebastian Popescu – Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu, Albert Filip, Albert Cărămidaru, Ovidiu Rasoveanu – Bebeto Lupuleț. Pe parcursul meciului au mai intrat Adrian Rasoveanu, Mihnea Tutunaru, Antonio Surcel, Alexandru Lăpădat, Eduard Trăistaru.

    „Suntem pe drumul cel bun“

    Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu, a fost mulțumit de jocul prestat de elevii săi: „Un joc foarte bun, pe un teren excelent, iar pe această cale vreau să-i felicit pe cei de la Țicleni, pentru organizarea jocului. Am reușit să marcăm repede și așa ne-am făcut viața ușoară. Este încă o victorie în contul nostru. Suntem pe drumul cel bun și suntem bucuroși că am început să avem și mai mult curaj și mai multă concentrare în jocurile din deplasare”.

    Etapa viitoare, pe 12 octombrie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu Gilortul 2 Târgu Cărbunești. Meciul va începe la ora 18.30.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!