spot_img
11.6 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 13, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de fotbal CSM Târgu Jiu a înregistrat a 8-a victorie consecutivă

    Echipa de fotbal CSM Târgu Jiu a înregistrat a 8-a victorie consecutivă

    Echipa de fotbal CSM Târgu Jiu a înregistrat, sâmbătă, 12 octombrie, a 8-a victorie consecutivă din acest sezon, după ce a trecut cu 3-0 de CS Gilortul 2 Târgu Cărbunești. Bebeto Lupuleț, Tudor Pătrășcoiu și Mihnea Tutunaru au marcat golurile CSM Târgu Jiu, care își continuă parcursul perfect din campionat. 

    A fost un test important, pe care băieții lui Mario Găman l-au trecut cu brio. Pregătirea din vară, atunci când CSM Târgu Jiu a disputat mai multe partide de verificare cu echipe de Liga a 3-a, a dat roade acum. Suporterii CSM veniți la meci au avut ocazia să vadă o confruntare viu disputată, cu dueluri încrâncenate, cu ambiții și orgolii, cu o eliminare în tabăra oaspeților, care s-a încheiat cu al 8-lea succes stagional pentru CSM Târgu Jiu, dar și cu bucuria de nedescris a copiilor care au sărbătorit, în vestiar, victoria împreună cu cu fotbaliștii lor favoriți.

    CSM Târgu Jiu a început partida cu următorul ”11”: Alexandru Oprița – Fabian Bărănescu, Robert Stancu, Lucian Marina, Sebi Popescu –  Marian Habet, Tudor Pătrășcoiu, Albert Filip, Ovidiu Rasoveanu, Albert Cărămidaru – Bebeto Lupuleț. Pe parcursul partidei au mai intrat Adelin Pîrcălabu, Adrian Rasoveanu, Antonio Surcel, Mihnea Tutunaru și Mario Țambu.

    Mario Găman a făcut o sinteză a acestei partide, una în care oaspeții au folosit garnitura de la Liga a 3-a, și care nu a fost lipsită de intrări dure. Un examen greu, trecut însă cu bine de băieții lui Mario Găman, care au înregistrat o victorie extrem de importantă în drumul lor spre Liga a 3-a.

    „Am demonstrat că suntem o echipă de nivelul Ligii a 3-a“

    Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu, a spus că a fost o victorie importantă, având în vedere că mulți dintre jucătorii adverși au provenit de la echipa de la liga a III-a: „O victorie mare, o victorie frumoasă, un meci bun, peste nivelul ligii a treia, cu o echipă foarte bună. Au jucători cu experiență, au venit cu mulți jucători de la echipa mare, adică primul 11 a fost exact echipa de la Liga a 3-a, dar noi am demonstrat că putem juca împotriva oricui. A fost un meci crâncen, un meci bun, cu greșeli și de o parte și de cealaltă. În asemenea meciuri cu miză se pot întâmpla lucruri și pentru domnii arbitri care pot lua decizii pro sau contra, dar important este că a fost un meci plăcut publicului, că a fost un meci bun, un meci unde am demonstrat că suntem o echipă de nivelul Ligii a 3-a și pe aceasta care vreau să felicit acest minunați jucători. Meci echilibrat, dar au fost două intrări dure, ale aceluiași jucător, sunt două galbene, adică un roșu clar neacordat pentru echipa oaspete, și atunci nu mai putem vorbi de soarta partidei pentru că sunt două faulturi la începutul primei reprize. E important că băieții au reușit să marcheze un gol și apoi au echilibrat jocul, chiar dacă am început un pic temător, un pic fricoși, pentru că e normal, echipa pe care am întâlnit-o este o echipă care a avut în componență jucători cu experiență mare, jucători de Liga 2-a și Liga 3-a și vreau să-i felicit și pe ei, pentru că au făcut parte din acest spectacol din această seară. Ştiam că este un examen greu, dar astea sunt partidele unde demonstrezi dacă ai valoare, dacă poți mai mult, și noi am demonstrat astăzi că putem, suntem pe un drum bun, împotriva tuturor dificultăților și tuturor celor care sunt împotriva noastră. Le demonstrăm că suntem puternici, suntem o echipă care joacă numai pe teren, nu ne interesează alte aspecte și am demonstrat-o și astăzi că ne merităm locul din clasament. Sunt jocuri care pe mine nu mă interesează, jocuri de culise, nu înțeleg de ce toată lumea este împotriva noastră! Se dau prime împotriva noastră, tuturor echipele care joacă împotriva noastră li se dau prime, dar e un subiect care e tabu. Să fie sănătoși, să aibă parte de acei bani, noi ne vedem de drumul nostru și demonstrăm pe teren, lângă acești copii, care au cântat din nou în această seară, minunat, și au venit lângă acești băieți, care merită cu prisosință felicitările lor, că suntem acolo unde suntem împotriva tuturor”.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!